general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Nokta|Makro Multi-Kruzer metaaldetector + KR18c + externe batterijvak

€ 449,99*

% € 749,99* (40% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 tot 2 werkdagen

Waterdicht tot 5 meter

Wisselbare zoekfrequenties

Inclusief draadloze hoofdtelefoon

Kies variant:
Productnummer: Nokta|Makro Multi Kruzer.1

Omschrijving

Nokta|Makro Multi-Kruzer metaaldetector + KR18c + externe batterijvak
Geen zin meer in die vervelende bierdoppen? Zet dan gewoon even de KR18c schotel eronder! Bij het normale ijzer discrimineren, negeert u met de KR18c zoekspoel meteen alle bierdoppen mee. Dit is echt uniek! Daarnaast ziet de Multi Kruzer alle waardevolle objecten zonder probleem, zelfs als het waardevolle object naast een bierdop ligt.
 
De Nokta|Makro Multi-Kruzer is een professionele multifrequentie metaaldetector die over drie verschillende zoekfrequenties beschikt (5kHz, 14kHz en 19kHz) en daarnaast waterdicht is tot 5 meter onderwater! Dit maakt de Multi-Kruzer een multi-inzetbare detector geschikt voor vrijwel alle zoekdoelen- en omstandigheden. Of u nu een muntenjager of militaria zoeker bent? Of juist goldnuggets wilt opsporen in Afrika, de Kruzer kan het allemaal! Schakel eenvoudig naar de beste zoekfrequentie voor uw zoekdoel en de Multi-Kruzer zal de ideale detector voor u zijn. Met de Multi-Kruzer koopt u eigenlijk meerdere detectors in 1! Ideaal voor diegene met een multi zoekdoel die bijvoorbeeld zowel actief is als akkerzoeker (op zoek naar munten en fijne oudheden) als strandzoeker, waterzoeker, militaria zoeker en als goudzoeker. Of iemand die zijn detector naast het reguliere gebruik graag meeneemt naar verre vakantieoorden aan zee, in de bergen of in extreme mineraalbodems. Bent u zo'n multi detectorist? Dan is de Multi-Kruzer de perfecte detector voor u!
 
Makro Multi-Kruzer, waterdicht tot wel 5 meter onderwater!
Met de Makro Multi-Kruzer kunt u zelfs tot wel 5 meter onderwater op zoek gaan naar de schatten van de zeebodem. Maar de waterdichtheid biedt meer voordelen; zo kunt u tijdens een regenbui door blijven zoeken zonder risico en kunt u de Kruzer na gebruik op het land/ strand eenvoudig afspoelen onder de kraan.
 
Extreem dieptebereik
De Multi-Kruzer blinkt uit in haar extreme dieptebereik. Niet alleen haar dieptebereik voor grote objecten is extreem, ook voor kleine objecten behaald u met de Kruzer een zeer groot dieptebereik. Het maximale dieptebereik van een metaaldetector hangt altijd af van de bodemsoort, bodemomstandigheden, uw instellingen en het formaat van het object. Hierdoor kan men nooit een exacte maximale diepte aangeven. Hoe langer een object in de bodem ligt, hoe sterker het signaal zal worden en hoe dieper men het zal kunnen detecteren. Ook is de Multi-Kruzer één van de allerbeste metaaldetectors voor het zoeken op strand en op de natte zoute bodems aan zee! Ook hier behoudt hij een groot dieptebereik.
 
Online Software updates
Het innovatieve software-updatesysteem van Nokta|Makro zorgt ervoor dat u continue up-to-date bent en beschikt over de nieuwste software en product updates voor uw Kruzer. Upload eenvoudig online de nieuwste software updates naar uw systeem met behulp van een USB-kabel.
 
6 zoekmodi
De Multi-Kruzer beschikt over 6 zoekstanden, te weten:
• Alle metalen
• 2 tonen
• 3 tonen
• 4 tonen
• Strandmodus
• Extra diepzoekmodus

Design

Net als de Makro Racer 2 detector biedt de Kruzer serie een flitsend en modern design, vibratie en flash verlichting. De Multi-Kruzer is echter ook nog eens superlicht en weegt slechts 1.4 kg!
 
2.4 GHz draadloze hoofdtelefoon (inclusief)
De Makro Multi-Kruzer wordt geleverd inclusief een 2.4. GHz draadloze hoofdtelefoon. De Makro hoofdtelefoons staan bekend om hun goede klankkwaliteit, reactiesnelheid en pasvorm. Er is geen signaalvertraging vast te stellen.
 
Digitale metaaldetector met voorwerp identificatie in nummers
De Makro Multi-Kruzer is een digitale metaaldetector voorzien van een numerieke voorwerp identificatie aflezing. Zodra u een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van uw display. Aan de hand van dit nummer kunt u leren herkennen om welke metaalsoort of objectsoort het gaat. Bijvoorbeeld nummer 0-30 staat hoofdzakelijk voor ijzer, of nummer 76 voor een euromunt en nummer 50-70 voor onder andere goud. De numerieke voorwerpidentificatie van de Makro Multi-Kruzer is zeer nauwkeurig en loopt van 0 t/m 99. 
 
Voorwerp discriminatie en Notch in nummers
Ongewenste objecten kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. Ook deze voorwerp discriminatie werkt aan de hand van de nummers op de voorwerp identificatie. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat U objecten met een voorwerp identificatie van nummer 10 of lager (klein ijzer) niet wenst te detecteren. Uw Multi-Kruzer zal dan geen signaal meer geven zodra deze, de ongewenste objecten detecteert. De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie. U kunt nu zelfs specifieke ID-nummers discrimineren bv nr 7 en 9 in plaats van een gehele range (0-10). Dit draagt bij aan het doel om meer objecten en minder afval te vinden.
 
iSAT Threshold
De iSat Threshold functie kan optioneel worden ingesteld. Deze functie voegt een achtergrondtoon toe, die u het mogelijk maakt het signaal van kleine en/of dieper gelegen objecten te horen. Deze functie biedt u de mogelijkheid kleine objecten op de grens van het bereik van uw detector, toch te kunnen detecteren. De threshold achtergrondtoon is zeer zacht en stabiel en hierdoor niet storend. De signalen zult u zeer duidelijk kunnen horen. Deze functie is ook ideaal voor gemineraliseerde bodems en andere moeilijke bodemomstandigheden.
 
Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters
De Multi-Kruzer detector beschikt over een ingebouwde pinpointfunctie waarmee u de exacte plaats van een object in de bodem kunt bepalen. Hierdoor heeft u minder graafwerk en zult u het object eerder kunnen opgraven. Ook beschikt de metaaldetector over een diepte indicator waarmee u de diepte van een object in de bodem kunt aflezen in centimeters of inches nauwkeurig.
 
Mineralisatie niveau afleesbaar
Op het display van de Kruzer kunt u eenvoudig het mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Zo weet u of de bodem hoog gemineraliseerd is of niet. Hoog gemineraliseerde bodems zijn vaak moeilijke bodems voor metaaldetectoren. Bij een hoog mineralisatie niveau kunt u vaak niet het maximale resultaat/ diepte bereiken met uw metaaldetector. De Multi-Kruzer detector is ook uitermate geschikt voor hoog gemineraliseerde bodems en rotsachtige gebieden en zal hier beter presteren dan vele andere detectoren.
 
Hoge reactie- en herstelsnelheid
De Multi-Kruzer blinkt uit in haar hoge reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen. Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Kruzer zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.
 
Vibratie en metaalsoortonderscheiding in audiotonen en Tone-Break
De Multi-Kruzer beschikt over de mogelijkheid om audiotonen om te zetten in vibratie. In gebieden waar u moeilijk kunt horen en voor doven en slechthorenden is dit ideaal. Om de metaalsoorten (ijzer - goud - zilver etc.) nog beter van elkaar te kunnen onderscheiden laat de Kruzer verschillende audiotonen horen voor de verschillende metaalsoorten. Dit is net als de numerieke voorwerp ID die u op uw display kunt aflezen een goed hulpmiddel om objecten te herkennen en/ of van elkaar te onderscheiden. Ook beschikt de Kruzer over een Tone-Break functie, dit houdt in dat u zelfs kunt bepalen waar de verschillende tonen beginnen en eindigen.
 
Iron Audio
De Iron audiofunctie biedt de gebruiker de mogelijkheid om het audiovolume voor ijzer aan te passen, hierdoor kunt u het ijzersignaal beter horen of desgewenst compleet uitschakelen. Deze functie draagt bij aan het beter herkennen van ijzer objecten.
 
Display verlichting
De Kruzer metaaldetector beschikt over ingebouwde display verlichting welke u kunt inschakelen tijdens het zoeken op donkere locaties en in de avonduren. De verlichting is zeer helder en in verschillende niveaus in te stellen.
 
Automatische en handmatige grondbalans + groundtracking
Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Multi-Kruzer metaaldetector ook over "Groundtracking". Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreedt. De Groundtrack scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Groundtracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren. Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.
 
Frequentie schakelaar
De Multi-Kruzer beschikt over een frequentie schakelaar waarmee u eenvoudig van frequentie kunt wisselen. Dit kan nodig zijn indien er elektronica of andere metaaldetectoren in uw omgeving zijn die op dezelfde frequentie als uw Kruzer werken en u hier storing van ondervindt. (Ook handig voor personen die deelnemen aan zoekwedstrijden/ zoekdagen).
 
Geheugen
De Multi-Kruzer beschikt over een geheugen waarin u uw voorkeursinstellingen kunt bewaren. Uw detector zal bij het opstarten automatisch starten in uw voorkeursinstellingen. Uiteraard kunt u ook altijd weer terugkeren naar de fabriekinstellingen.
 
Stroomverzorging
De Multi-Kruzer beschikt over een ingebouwde 3700mAh Li-Po Batterij welke oplaadbaar is via USB. De batterijduur per keer bedraagt ca. 19 uren en uw batterijstand kunt u continue aflezen op het display. U kunt de Kruzer tijdens het zoeken eventueel via de externe batterij vak Nokta|Makro (optioneel) opladen.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand , Sterk gemineraliseerde bodems
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency) , Multifrequentie
Zoekfrequentie: 5 kHz, 14 kHz en 19 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 28 x 18 cm DD-zoekspoel (KR28)
Gewicht: 1,4 kg
Steel: Verstelbaar van 111 - 136 cm, ronde steel
Waterdicht: Waterdicht tot 1 m, Waterdicht tot 2 m, Waterdicht tot 3 m, Waterdicht tot 5 m, Besturingskast spatwaterdicht, Zoekspoel waterdicht
Hoofdtelefoonaansluiting: Waterdichte Nokta|Makro aansluiting
Type en aantal batterijen: 3700 mAh Li-Po accu
Levensduur batterij: Ca. 19 uur
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 30 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 140 cm
Aantal zoekmodi: 6 zoekmodi: Gen / All Metal, 2 Tone, 3 Tone , 4 Tone, Beach / Strand en Deep
Bediening: Drukknoppen
Ingebouwde draadloze module: Ja
Doelgroep: Beginners, Gevorderden
Batterijstatus afleesbaar: Ja, in 5 stappen
Dieptebereik afleesbaar: Ja, in 5 niveaus
Bodemmineralisatie afleesbaar: Ja, in 5 niveaus
Grondbalans: Automatisch, handmatig en tracking
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 99 gevoeligheidsniveaus
Pinpointfunctie: Ja
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja
Notchfilter: Ja
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Ja, 2, 3 of 4 tonen
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Ja, 0-99
Herstelsnelheid (reactievermogen): Zeer snel
Volumeregeling: Ja, in 10 niveaus
Displayverlichting: Ja, 5 niveaus
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Ja
Online software-update: Ja
Frequentie wisselaar: Ja, 5 frequentiekanalen
Threshold (achtergrondtoon): Ja, in de alle metalen modus
Bedieningssoftware in verschillende talen: Alleen engels

Leveringsomvang

  • Nokta|Makro Multi Kruzer metaaldetector
  • Waterdichte 28 x 18 cm DD zoekspoel (KR28) met beschermschotel
  • Waterdichte 18 cm DD zoekspoel (KR18c) met beschermschotel
  • 2.4 GHz draadloze hoofdtelefoon
  • USB Kabel
  • Externe batterijvak voor 4 AA batterijen
  • Nokta | Makro pet
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


January 30, 2023 19:09

Herr

Habe den nokta Makro multi Kruzer als Weihnachtsgeschenk bekommen und ihn mehrere Male getestet und war so begeistert das ich meinen xb Deus 2 sofort verkauft habe. Der Grund viel bessere tiefe und Ortungsverhalten. LG. Stefan

Andere klanten kochten ook:

%
Nokta-Pointer pinpointer
Variant : Kooistra
De Nokta Pointer is een apparaat van zeer hoge kwaliteit en behoort tot de topklasse van de pinpointers op de markt voor detectoren. Het gevoeligheid / dieptebereik van deze Pinpointer is zeer goed en instelbaar in 10 stappen ! De Nokta Pointer heeft ook een verlieswaarschuwingsalarm en een automatische uitschakelfunctie.   Volledig waterdichtDe Nokta-Pointer is volledig waterdicht, zodat de Pinpointer zowel op het land als in het water kan worden gebruikt. Dit is een van de belangrijkste voordelen van de Nokta-Pointer ten opzichte van andere pinpointers die op de markt verkrijgbaar zijn.   MetaaldetectiesignaalHet metaaldetectiesignaal kan worden ingesteld op geluidstonen (audiomodus) of trillingen (trilmodus) of een combinatie = tonen & trillingen (dubbele modus). Hoe dichter de pinpointer bij het object staat, hoe harder het geluid en/of de trillingen merkbaar zijn. Als het object nog te ver van de wijzer verwijderd is, worden de tonen in gehakte vorm weergegeven, hoe dichter je bij het object komt, hoe luider het signaal wordt, tot een continue toon (direct contact!).   Wat is een pinpointer?De Nokta-Pointer is een handig hulpmiddel dat naast uw metaaldetector kan worden gebruikt voor het snel en nauwkeurig lokaliseren van verborgen, meestal kleine en middelgrote voorwerpen in de grond. Met behulp van een pinpointer zoals de "Nokta-Pointer" kunt u de verborgen voorwerpen gemakkelijker en sneller lokaliseren en uitgraven.

€ 109,00* € 129,99* (16.15% bespaard)
Nokta|Makro Premium Shovel/ Schep
Wilt u een oersterke, scherpe, compacte, 2-delige, roestvrijstalen schep die ook nog eens in lengte verstelbaar is? Dan is de Nokta Premium Shovel de ware voor u. De robuuste Premium shovel van Nokta is gemaakt van roestvrij staal en de steel is in 4 verschillende hoogtes verstelbaar. Door de 2 pinnetjes aan de zijkant in te drukken kunt u eenvoudig de bovensteel uit de ondersteel trekken en zodoende compact transporteren. De bovensteel beschikt over een T-handvat en het Nokta|Makro logo aan de voorkant van de bovensteel met laser ingegraveerd. Het blad van de schep heeft aan beide kanten scherpe tanden waarmee u gemakkelijk door het gras of dunne boomwortels kunt spitten.   Ook heeft het blad een flesopener aan weerszijde, want u heeft tijdens het zoeken ook wel een pauze verdient. Het vlak waar u uw voet opzet om de schep in de grond drukken is breed, waardoor u niet snel uw laarzen of schoenen kapot maakt. Het blad is in het midden gebogen en heeft daarnaast nog een ingelaste versteviging aan de bovenkant voor nog meer stabiliteit. De achterkant van de ondersteel en blad bevindt zich een liniaal, waarmee u de diepte van het voorwerp kunt opmeten in centimeters of inches. Deze Premium shovel is van absolute hoge kwaliteit die elke zoeker wel op zijn schouders mee wil dragen.   Eigenschappen: Zeer sterk Roestvrijstaal 2-delig Lengte bovensteel: 55cm Lengte ondersteel + blad: 53cm In hoogte verstelbaar van 80,5 t/m 97cm (vier posities) Scherpe tanden aan weerszijde Flesopener aan weerszijde Breed voetgedeelte: 18cm Liniaal tot 46cm en tot 18inch T-handvat 16cm breed Blad lengte is: 24cm Breedte van het blad ter hoogte van de tanden: 13cm aflopend naar 11,5cm Dikte van het blad: 3mm Nokta|Makro Logo met laser ingegraveerd Gewicht: 1,7kg

€ 89,95*
%
Nokta|Makro KR18C zoekspoel Kruzer/ Anfibio
Geen zin meer in die vervelende bierdoppen? Zet dan gewoon even de KR18c schotel eronder! Bij het normale ijzer discrimineren, negeert u met de KR18c zoekspoel meteen alle bierdoppen mee. Dit is echt uniek! Daarnaast ziet de Multi Kruzer of Anfibio alle waardevolle objecten zonder probleem, zelfs als het waardevolle object naast een bierdop ligt.    Eigenschappen: Afmetingen: 18 x 18 cm/7 " Geschikt voor: Nokta Kruzer, Multi Kruzer en Anfibio Inclusief zoekspoelbeschermer en bevestigingsset voor de zoekspoel.

€ 99,95* € 129,99* (23.11% bespaard)