Geen producten (0)

Makro Gold Kruzer metaaldetector

€ 749,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Nokta|Makro Gold Kruzer Gouddetector met 2,4GHz Draadloze hoofdtelefoon

 

GOLD PROSPECTING OP ZIJN BEST! De Gold Kruzer brengt de goudvelden weer tot leven, en is de meest geavanceerde metaaldetector voor natuurgoud en kleine sieraden.

Makro Gold Kruzer metaaldetector gouddetector 

De Nokta-Makro Gold Kruzer is een zeer geavanceerde metaaldetector met een hoge werkfrequentie van 61kHz, die speciaal is afgestemd op het zoeken naar natuurlijk goud (Goldnuggets). De Nokta | Makro Gold Kruzer biedt een uitstekende gevoeligheid voor de kleinste goudklompjes en sieraden, zelfs op sterk gemineraliseerde grond. 

Het robuuste ontwerp maakt de Gold Kruzer een van de meest geavanceerde goud en sieraden metaaldetectoren op de markt. Met slechts 1.4Kg is het een superlichtgewicht, met behulp van de online firmware kan een update worden uitgevoerd en heeft een ingebouwde LiPo-batterij. De detector is volledig waterdicht tot 5 meter  (IP68) en kan daarom ook onder water worden gebruikt. Door zijn uitstekende discriminatie en ontmaskerend vermogen negeert hij ijzer en vindt hij de gouden klompjes die u zoekt. Met de nieuwe E.U.D. functie detecteert de Kruzer zelfs de kleinste klompjes onder hot rocks of stenen.

Een comfortabele 2.4Ghz draadloze hoofdtelefoon (niet waterdicht) is ook inbegrepen in de leveringsomvang, waardoor een aangename zoektocht zonder vervelende kabels mogelijk is. Voor het zoeken onder water kan een optionele waterdichte hoofdtelefoon worden aangeschaft.

De menunavigatie van de Gold Kruzer is zeer overzichtelijk en het bedieningselement is gemakkelijk te bedienen. De Gold Kruzer kan ook worden gebruikt bij weinig of geen licht, dankzij de dimbare achtergrondverlichting.

Nokta Makro Gold Kruzer metaaldetector

Digitale detector met nummerherkenning
De Gold Kruzer is een lichtgewicht (1,4 kg) digitale metaaldetector waarop u eenvoudig de geleidbaarheidswaarden (metaalsoort of objectsoort) op het display kunt aflezen. De geleidbaarheidswaarden worden aangegeven met de cijfers 1-99 in het midden van het display. Zo kun je direct zien wat voor soort metaal of object het is. Bijvoorbeeld, nummer 15 staat voor ijzer, nummer 50 voor goud, nummer 65 voor een euromuntstuk, enz.

4 zoekprogramma's
De Gold Kruzer heeft 4 verschillende zoekprogramma's
- Gen /Alle metalen
- Fast
- Boost
- Micro

Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters
De Kruzer detector beschikt over een ingebouwde pinpointfunctie waarmee u de exacte plaats van een object in de bodem kunt bepalen. Hierdoor heeft u minder graafwerk en zult u het object eerder kunnen opgraven. Ook beschikt de metaaldetector over een diepte indicator waarmee u de diepte van een object in de bodem kunt aflezen in centimeters of inches nauwkeurig. U kunt zelf instellen of u de diepte wenst af te lezen in cm of inches.

Hoge reactie- en herstelsnelheid
De Gold Kruzer blinkt uit in haar hoge reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen. Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Kruzer zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.

Flashlight verlichting
De Gold-Kruzer beschikt over ingebouwde Flashlight verlichting welke u kunt inschakelen tijdens het zoeken in het donker. Dit kan ideaal zijn tijdens het zoeken op donkere locaties en in de avonduren. De ingebouwde Flashlight op de Makro Gold Kruzer is zeer helder.

Automatische en handmatige grondbalans + groundtracking
Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Gold Kruzer metaaldetector ook over "groundtracking". Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreed. De groundtrack scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Grountracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren.Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.

Gold Kruzer goud nuggets 

Mineralisatie niveau aflezing 
Op het display van de Kruzer kunt u eenvoudig het mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Zo weet u of de bodem hoog gemineraliseerd is of niet. Hoog gemineraliseerde bodems zijn vaak moeilijke bodems voor metaaldetectoren. Bij een hoog mineralisatie niveau kunt u vaak niet het maximale resultaat / diepte bereiken met uw metaaldetector. De Gold Kruzer detector is ook uitermate geschikt voor hoog gemineraliseerde bodems en rotsachtige gebieden en zal hier beter presteren dan vele andere detectoren.

Frequentie schakelaar
De Makro Gold Kruzer beschikt over een frequentie schakelaar waarmee u eenvoudig van frequentie kunt wisselen. Dit kan nodig zijn indien er elektronica of andere metaaldetectoren in uw omgeving zijn die op dezelfde frequentie als uw Kruzer werken en u hier storing van ondervindt. (Ook zeer aan te bevelen voor personen die deelnemen aan zoekwedstrijden / zoekdagen).

Stroomverzorging
De Makro Gold Kruzer beschikt over een ingebouwde 3700mAh Li-Po Batterij welke oplaadbaar is via USB. De batterijduur per keer bedraagt ca. 19 uren en uw batterijstand kunt u continue aflezen op het display. U kunt de Kruzer tijdens het zoeken eventueel met de waterdichte externe batterijvak (optioneel) opladen, die u eenvoudig op uw Gold Kruzer kunt monteren als extra stroomverzorging. 

Online Software updates
Het innovatieve software update systeem van Nokta|Makro zorgt ervoor dat u continue up-to-date bent en beschikt over de nieuwste software en product updates voor uw Kruzer. Upload eenvoudig online de nieuwste software updates naar uw systeem met behulp van een USB kabel.

Geheugen
De Makro Gold Kruzer beschikt over een geheugen waarin u uw voorkeursinstellingen kunt bewaren. Uw detector zal bij het opstarten automatisch starten in uw voorkeursinstellingen. Uiteraard kunt u ook altijd weer terugkeren naar de fabriekinstellingen.

Design
Net als de Makro Racer 2 detector biedt de Gold Kruzer een flitsend en modern design, vibratie en flash verlichting. De Gold-Kruzer is echter ook nog eens superlicht en weegt slechts 1.4 kg!

2.4 GZh draadloze hoofdtelefoon (inclusief)
De Makro Gold Kruzer wordt geleverd inclusief een 2.4. GHz draadloze hoofdtelefoon. De Makro hoofdtelefoons staan bekend om hun goede klankkwaliteit, reactiesnelheid en pasvorm. Er is geen signaalvertraging vast te stellen. 

Makro Gold Kruzer metaaldetector gouddetector

TECHNISCHE SPECIFICATIES
 Zoekfrequentie  61kHz
 Techniek  VLF (Very Low Frequency)
 Type metaaldetector  Digitaal
 Bediening  Druktoetsen
 Aantal zoekstanden  4 verschillende zoekprogramma's
- Alle metalen
- Fast
- Boost / voor meer diepte
- Micro ( voor het zoeken naar kleine juwelen )
 Zoekspoel -GK26C Waterdicht 26 x 14 (10''x5.5'')
-GK19 Waterdicht 19 x 10 cm (7.5'' x 4'')
 Gewicht metaaldetector  1,4 kg
 Instelbare lengte van de steel  111 cm tot 135,5 cm verstelbaar
 Inschuifbaarheid, en vorm van de steel  Gemakkelijk te verstellen, met een ronde steel
 Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht Compleet waterdicht, tot 5 meter onderwater
 Hoofdtelefoonaansluiting  Ja, voor de waterdichte hoofdtelefoon van Nokta | Makro.
 Ingebouwde draadloze module  Ja, alleen geschikt voor de 2,4 GHz Green Edition hoofdtelefoon van Nokta | Makro
 Doelgroep  Beginners, gevorderden, waterzoekers en goudzoekers
 Type en aantal Batterijen  Geïntegreerde 3700mAh Li-Po batterij, oplaadbaar via USB
 Batterijlevensduur  +/- 19 uur
 Batterij indicator afleesbaar  Ja, in 5 segmenten
 Dieptebereik afleesbaar  Ja, in 5 segmenten
 Bodem mineralisatie afleesbaar op het display  Ja, in 5 segmenten
 Grondbalans  Handmatig, automatisch, en tracking
 Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling)  Ja, 1 t/m 99
 Pinpointfunctie  Ja
 Discriminatie van ongewenste objecten  Ja
 Notch filter  Nee
 Notch volume  Nee
 Object identificatie in audiotonen ( metaalsoortherkenning) Ja, 3 tonen
 Object identificatie afleesbaar op display ( metaalsoortherkenning)  Nee
 Nummerieke Object identificatie (zeer n auwkeurig)(metaalsoortherkenning)  Ja, 0 t/m 99
 Herstelsnelheid (reactievermogen)  Zeer snel
 Volumeregeling  Ja, van 0 t/m 10
 Display verlichting  Ja, 5 verschillende niveaus
 Druktoets achtergrond verlichting  Nee
 Zoekspoel verlichting  Nee
 Vibratie als metaaldetectie signaal  Nee
 Online software update  Ja
 Frequentie wisselaar  Ja
 Threshold (achtergrondtoon)  Ja
 Bedieningssoftware in verschillende talen  Nee
 Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro)  +/- 30cm
 Maximaal dieptebereik grote objecten  +/- 100cm
 Geschikt voor gebruik aan waterkant  Ja
 Geschikt voor Waden (geheel onderwater)  Ja
 Geschikt voor Duiken  Ja, tot 5 meter diepte
 Geschikt voor gemineraliseerde bodems  Ja
 Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee)  Ja
 Geschikt voor goldnugget detectie (Africa,  Australie)  Ja
 Overige extra functies  

 

Makro Gold Kruzer metaaldetector

Leveringsomvang: 

  • Makro Gold Kruzer metaaldetector
  • GK26C Zoekspoel 26 cm x 14 cm (10″x5.5″) & Zoekspoelbeschermer 
  • GK19 Zoekspoel 19 cm x 10 cm (7.5″x4″) & Zoekspoelbeschermer
  • 2.4 GHz Wireless Hoofdtelefoon (Blue Edition) 
  • Oplaadkabel
  • Handleiding Nederlands en Engels
  • 2 jaar garantie

Video's gemaakt door The Dutch Metal Hunters

Sorteer op:  

Golddetectors, Detecteur d'or export Afrika GOLDDETECTOR EXPORT TO AFRICA AND SOUTH AMERICA - DETECTEUR…
€ 0,00
Op voorraad
Makro Gold Kruzer metaaldetector Nokta|Makro Gold Kruzer Gouddetector met 2,4GHz Draadloze…
€ 749,95
Op voorraad
Garrett AT Gold Metaaldetector Garrett AT Gold metaaldetector De Garrett AT Gold…
€ 835,95 € 799,95
Op voorraad
Nokta | Makro AU Gold Finder metaaldetector Nokta | Makro AU Gold Finder metaaldetector Bent u opzoek…
€ 799,95
Op voorraad
Nokta|Makro Gold finder 2000 metaaldetector DE MEEST EENVOUDIG TE GEBRUIKEN GOUDDETECTOR, ONTWORPEN VOOR…
€ 849,95
Op voorraad
Garrett ATX Metaaldetector Garrett ATX metaaldetector De Garrett ATX is een Waterdichte…
€ 2.499,95
Op voorraad
Garrett ATX Deepseeker Package metaaldetector Garrett ATX Deepseeker Package De Garrett ATX Deepseeker…
€ 2.999,95
Op voorraad
Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.