Geen producten (0)

Makro Multi-Kruzer metaaldetector

€ 959,80 € 749,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Nokta|Makro Multi-Kruzer metaaldetector

 

Nu met gratis:

 • KR18c zoekspoel

 • Nokta | Makro Premium Digger

 • Externe batterijvak voor 4 AA batterijen

 • 2,4GHz Draadloze hoofdtelefoon

 • Nokta | Makro pet

 
Geen zin meer in die vervelende bierdoppen? Zet dan gewoon even de KR18c schotel eronder!
Bij het normale ijzer discrimineren, negeert u met de KR18c zoekspoel meteen alle bierdoppen mee. Dit is echt uniek! Daarnaast ziet de Multi Kruzer alle waardevolle objecten zonder probleem, zelfs als het waardevolle object naast een bierdop ligt.

"Ontwikkeld door de engineers van de Makro Racer 2 en de Nokta Impact" 

De Makro Multi-Kruzer is een professionele multifrequentie metaaldetector die over drie verschillende zoekfrequenties beschikt (5kHz, 14kHz en 19kHz) en daarnaast waterdicht is tot 5 meter onderwater! Dit maakt de Multi-Kruzer een multi-inzetbare detector geschikt voor vrijwel alle zoekdoelen- en omstandigheden. Of u nu een muntenjager of militaria zoeker bent? Of juist goldnuggets wilt opsporen in Africa, de Kruzer kan het allemaal! Schakel eenvoudig naar de beste zoekfrequentie voor uw zoekdoel en de Multi-Kruzer zal de ideale detector voor u zijn. Met de Multi-Kruzer koopt u eigenlijk meerdere detectors in 1! Ideaal voor diegene met een multi zoekdoel die bijvoorbeeld zowel actief is als akkerzoeker (op zoek naar munten en fijne oudheden) als strandzoeker, waterzoeker, militaria zoeker en als goudzoeker. Of iemand die zijn detector naast het reguliere gebruik graag meeneemt naar verre vakantieoorden aan zee, in de bergen of in extreme mineraalbodems. Bent u zo'n multi detectorist? Dan is de Multi-Kruzer de perfecte detector voor u! De Multi-Kruzer beschikt over maar liefst 6 verschillende zoekmodi en uitgebreide instellingen voor de professional zoals een ijzermasker, mineralisatie aflezing, tone-break en ISAT. Bent u minder ervaren dan is de Makro Multi-Kruzer ook prima geschikt voor u dankzij haar standaardmatige basis instellingen.

"Makro Multi-Kruzer, waterdicht tot wel 5 meter onderwater!" 

Met de Makro Multi-Kruzer kunt u zelfs tot wel 5 meter onderwater op zoek gaan naar de schatten van de zeebodem. Maar de waterdichtheid biedt meer voordelen; zo kunt u tijdens een regenbui door blijven zoeken zonder risico en kunt u de Kruzer na gebruik op het land / strand eenvoudig afspoelen onder de kraan.

Nokta|Makro Multi-Kruzer onderwater detector

Extreem dieptebereik
De Makro Multi-Kruzer blinkt uit in haar extreme dieptebereik. Niet alleen haar dieptebereik voor grote objecten is extreem, ook voor kleine objecten behaald u met de Kruzer een zeer groot dieptebereik. Een enkele munt kan de Multi-Kruzer tot 50+ cm nog detecteren en grotere objecten nog veel dieper. Signalen van (zeer) kleine objecten ontvangt de Multi-Kruzer aanzienlijk dieper dan ieder concurrerend model in haar prijsrange. De Kruzer kan dan ook met recht een waar dieptemonster genoemd worden. *Het maximale dieptebereik van een metaaldetector hangt altijd af van de bodemsoort, bodemomstandigheden, uw instellingen en het formaat van het object. Hierdoor kan men nooit een exacte maximale diepte aangeven. Hoe langer een object in de bodem ligt, hoe sterker het signaal zal worden en hoe dieper men het zal kunnen detecteren. De Multi-Kruzer kan zeer grote objecten nog tot 2+ meter detecteren.

Nokta|Makro Multi-Kruzer The Dutch Metal Hunters

Online Software updates
Het innovatieve software update systeem van Nokta|Makro zorgt ervoor dat u continue up-to-date bent en beschikt over de nieuwste software en product updates voor uw Kruzer. Upload eenvoudig online de nieuwste software updates naar uw systeem met behulp van een USB kabel.

Een topklasse stranddetector, zeer stabiel en diep op het natte zoute gedeelte
Uit de testen blijkt dat deze metaaldetector 1 van de allerbeste metaaldetectors is voor strandzoekers en de natte zoute bodems aan zee! Ook hier behoudt de Multi-Kruzer een groot dieptebereik.

6 zoekmodi
De Multi-Kruzer beschikt over 6 zoekstanden, te weten:
- Alle metalen
- 2 tonen
- 3 tonen
- 4 tonen
- strandmodus
- Extra diepzoekmodus  

Nokta|Makro Multi-Kruzer The Dutch Metal Hunters

Design
Net als de Makro Racer 2 detector biedt de Makro Kruzer serie een flitsend en modern design, vibratie en flash verlichting. De Multi-Kruzer is echter ook nog eens superlicht en weegt slechts 1.4 kg!

2.4 GZh draadloze hoofdtelefoon (inclusief)
De Makro Multi-Kruzer wordt geleverd inclusief een 2.4. GHz draadloze hoofdtelefoon. De Makro hoofdtelefoons staan bekend om hun goede klankkwaliteit, reactiesnelheid en pasvorm. Er is geen signaalvertraging vast te stellen. 

Digitale metaaldetector met voorwerp identificatie in nummers
De Makro Multi-Kruzer is een digitale metaaldetector voorzien van een numerieke voorwerp identificatie aflezing. Zodra u een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van uw display. Aan de hand van dit nummer kunt u leren herkenen om welke metaalsoort of objectsoort het gaat. Bijvoorbeeld nummer 0-30 staat hoofdzakeiijk voor ijzer, of nummer 76 voor een euromunt en nummer 50-70 voor onder andere goud. De numerieke voorwerpidentificatie van de Makro Multi-Kruzer is zeer nauwkeurig en loopt van 0 t/m 99. Deze metaaldetector weegt slechts 1,4 KG.

Voorwerp discriminatie in nummers
Ongewenste objecten kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. Ook deze voorwerp discriminatie werkt aan de hand van de nummers op de voorwerp identificatie. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat U objecten met een voorwerp identificatie van nummer 10 of lager (klein ijzer) niet wenst te detecteren. Uw Kruzer zal dan geen signaal meer geven zodra deze, de ongewenste objecten detecteert. Discriminatie wordt vaak gebruikt om ongewenste objecten zoals spijkers en trekringen uit te kunnen schakelen. En met de KR18c zoekspoel kunt u zelfs ook bierdoppen uit schakelen.

Nokta|Makro Multi-Kruzer The Dutch Metal Hunters

Notch
De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie. U kunt nu zelfs specifieke ID nummers discrimineren bv nr 7 en 9 in plaats van een gehele range (0-10). Dit draagt bij aan het doel om meer objecten en minder afval te vinden.

Iron Audio en Tone Break
De Iron audio functie biedt de gebruiker de mogelijkheid om het audiovolume voor ijzer aan te passen, hierdoor kunt u het ijzersignaal beter horen of desgewenst compleet uitschakelen. Deze functie draagt bij aan het beter herkennen va ijzer objecten. Ook beschikt de Kruzer over een Tone-Break functie.

iSAT Threshold
De iSat Threshold functie kan optioneel worden ingesteld. Deze functie voegt een achtergrondtoon toe, die u het mogelijk maakt het signaal van kleine en/of dieper gelegen objecten te horen. Deze functie biedt u de mogelijkheid kleine objecten op de grens van het bereik van uw detector, toch te kunnen detecteren. De threshold achtergrondtoon is zeer zacht en stabiel en hierdoor niet storend. De signalen zult u zeer duidelijk kunnen horen. Deze functie is ook ideaal voor gemineraliseerde bodems en andere moeilijke bodemomstandigheden. 

Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters
De Kruzer detector beschikt over een ingebouwde pinpointfunctie waarmee u de exacte plaats van een object in de bodem kunt bepalen. Hierdoor heeft u minder graafwerk en zult u het object eerder kunnen opgraven. Ook beschikt de metaaldetector over een diepte indicator waarmee u de diepte van een object in de bodem kunt aflezen in centimeters of inches nauwkeurig. U kunt zelf instellen of u de diepte wenst af te lezen in cm of inches.

Mineralisatie niveau aflezing 
Op het display van de Kruzer kunt u eenvoudig het mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Zo weet u of de bodem hoog gemineraliseerd is of niet. Hoog gemineraliseerde bodems zijn vaak moeilijke bodems voor metaaldetectoren. Bij een hoog mineralisatie niveau kunt u vaak niet het maximale resultaat / diepte bereiken met uw metaaldetector. De Multi-Kruzer detector is ook uitermate geschikt voor hoog gemineraliseerde bodems en rotsachtige gebieden en zal hier beter presteren dan vele andere detectoren.

Hoge reactie- en herstelsnelheid
De Multi-Kruzer blinkt uit in haar hoge reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen. Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Kruzer zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.

Vibratie en metaalsoortonderscheiding in auditotonen
De Makro Multi-Kruzer beschikt over de mogelijkheid om audiotonen om te zetten in vibratie. In gebieden waar u moeilijk kunt horen en voor doven en slechthorenden is dit ideaal. Om de metaalsoorten (ijzer - goud - zilver etc) nog beter van elkaar te kunnen onderscheiden laat de Kruzer verschillende audiotonen horen voor de verschillende metaalsoorten. Dit is net als de numerieke voorwerp ID die u op uw display kunt aflezen een goed hulpmiddel om objecten te herkennen en / of van elkaar te onderscheiden. 

Flashlight verlichting
De Kruzer metaaldetector beschikt over ingebouwde Flashlight verlichting welke u kunt inschakelen tijdens het zoeken in het donker. Dit kan ideaal zijn tijdens het zoeken op donkere locaties en in de avonduren. De ingebouwde Flashlight op de Makro Multi-Kruzer is zeer helder. De Kruzer beschikt ook over display verlichting.

Automatische en handmatige grondbalans + groundtracking
Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Multi-Kruzer metaaldetector ook over "groundtracking". Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreed.  De groundtrack scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Grountracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren.Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.

Frequentie schakelaar
De Makro Multi-Kruzer beschikt over een frequentie schakelaar waarmee u eenvoudig van frequentie kunt wisselen. Dit kan nodig zijn indien er elektronica of andere metaaldetectoren in uw omgeving zijn die op dezelfde frequentie als uw Kruzer werken en u hier storing van ondervindt. (Ook zeer aan te bevelen voor personen die deelnemen aan zoekwedstrijden / zoekdagen).

Geheugen
De Makro Multi-Kruzer beschikt over een geheugen waarin u uw voorkeursinstellingen kunt bewaren. Uw detector zal bij het opstarten automatisch starten in uw voorkeursinstellingen. Uiteraard kunt u ook altijd weer terugkeren naar de fabriekinstellingen.

Stroomverzorging
De Makro Multi Kruzer beschikt over een ingebouwde 3700mAh Li-Po Batterij welke oplaadbaar is via USB. De batterijduur per keer bedraagt ca. 19 uren en uw batterijstand kunt u continue aflezen op het display. U kunt de Kruzer tijdens het zoeken eventueel met de waterdichte externe batterijvak (optioneel) opladen, die u eenvoudig op uw Kruzer kunt monteren als extra stroomverzorging. 

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES
 Zoekfrequentie  5kHz, 14kHz, en 19kHz 
 Techniek  VLF
 Type metaaldetector  Digitaal 
 Bediening  Druktoetsen 
 Aantal zoekstanden  9 verschillende zoekmodi:
 - Gen / All Metal
 - 2 Tone
 - 3 Tone
 - 4 Tone
 - Beach / Strand
 - Deep 
 Zoekspoel  - Waterdichte DD zoekspoel 28 x 18 cm (KR28)
 Gewicht metaaldetector  1,4kg 
 Instelbare lengte van de steel  Van 111 tot 135cm instelbaar 
 Inschuifbaarheid, en vorm van de steel  Makkelijk in te stellen. Een 3-delige, ronde steel met 2 camlocks.  
 Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht  Ja, geheel waterdicht tot 5 meter onderwater 
 Hoofdtelefoonaansluiting  Ja, voor de waterdichte hoofdtelefoon van Nokta | Makro 
 Ingebouwde draadloze module  Ja, voor de meegeleverde 2,4GHz Green Edition hoofdtelefoon van   Nokta | Makro 
 Doelgroep  Gevorderden, professionals, en waterzoekers 
 Type en aantal Batterijen  3700mAh Lithium Polymer 
 Batterijlevensduur  +/- 19 uren 
 Batterij indicator afleesbaar  Ja, in 5 stappen 
 Dieptebereik afleesbaar  Ja, in 5 stappen 
 Bodem mineralisatie afleesbaar op het display  Ja, in 5 stappen 
 Grondbalans  Automatisch, handmatig, en Tracking 
 Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling)  Ja, instelbaar van 01 t/m 99 
 Pinpointfunctie  Ja
 Discriminatie van ongewenste objecten  Ja 
 Notch filter  Ja 
 Notch volume  Nee 
 Object identificatie in audiotonen ( metaalsoortherkenning)  Ja, 2, 3, en 4 tonen 
 Object identificatie afleesbaar op display ( metaalsoortherkenning)  Nee 
 Nummerieke Object identificatie (zeer n auwkeurig)(metaalsoortherkenning)  Ja, van 0 t/m 99 
 Herstelsnelheid (reactievermogen)  Zeer snel 
 Volumeregeling  Ja van 0 t/m 10 
 Display verlichting  Ja, 5 verschillende helderheidsniveaus 
 Druktoets achtergrond verlichting  Nee 
 Zoekspoel verlichting  Nee 
 Vibratie als metaaldetectie signaal  Ja 
 Online software update  Ja 
 Frequentie wisselaar  Ja, 5 verschillende frequenties 
 Threshold (achtergrondtoon)  Ja, alleen in Gen / All Metal modus 
 Bedieningssoftware in verschillende talen  Nee, alleen in het engels
 Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro)  35cm
 Maximaal dieptebereik grote objecten  140cm
 Geschikt voor gebruik aan waterkant  Ja 
 Geschikt voor Waden (geheel onderwater)  Ja 
 Geschikt voor Duiken  Ja, tot 5 meter onderwater 
 Geschikt voor gemineraliseerde bodems  Ja 
 Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee)  Ja  
 Geschikt voor goldnugget detectie (Africa,  Australie)  Nee
 Overige extra functies  

 

Leveringsomvang:

 • Makro Multi-Kruzer metaaldetector
 • KR28 zoekspoel DD 28 x 18 cm inclusief zoekspoelbeschermer
 • 2.4 GHz draadloze hoofdtelefoon
 • USB Kabel
 • Nokta | Makro pet
 • Externe batterijvak voor 4 AA batterijen
 • Nokta | Makro Premium Digger
 • De welbekende KR18c zoekspoel met beschermschotel
 • Handleiding Nederlands en Engels
 • 2 jaar garantie

Bekijk in de onderstaande filmpjes hoe u bierdoppen kunt negeren met de KR18c zoekspoel. 
Gemaakt door The Dutch Metal Hunters

Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.