Geen producten (0)
 

Nokta|Makro Anfibio Multi metaaldetector + Nokta-Pointer pinpointer + Premium Digger + beenholster + vondstentas + pet

€ 1.124,70 € 899,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Nokta|Makro Anfibio Multi metaaldetector + Nokta-Pointer pinpointer + Premium Digger + beenholster + vondstentas + pet

De Nokta|Makro Anfibio Multi is een professionele multifrequentie metaaldetector die over drie verschillende zoekfrequenties beschikt (5kHz, 14kHz en 20kHz) En daarnaast ook nog eens waterdicht is tot 5 meter onderwater!  Dit maakt de Anfibio een multi-inzetbare detector geschikt voor vrijwel alle zoekdoelen- en omstandigheden. Of u nu een muntenjager of militaria zoeker bent/Of een onderwaterzoeker bent/ Of juist goldnuggets wilt opsporen in Africa, de Anfibio kan het allemaal! Schakel eenvoudig naar de beste zoekfrequentie voor uw zoekdoel en de Anfibio zal de ideale detector voor u zijn. 

 

De Anfibio beschikt over maar liefst 9 verschillende zoekmodi en uitgebreide instellingen voor de professional zoals een ijzermasker, mineralisatie aflezing, tone-break en ISAT. Bent u minder ervaren dan is de Anfibio ook prima geschikt voor u dankzij haar standaardmatige basis instellingen. Optioneel zijn er nog 7 verschillende originele Nokta|Makro zoekspoelen verkrijgbaar voor de Anfibio.

 
Nokta | Makro Anfibio Multi metaaldetector

De ANFIBIO is zeer eenvoudig te bediening, en daarmee bespaart u waardevolle tijd tijdens het zoeken.
 

Waterdicht tot wel 5 meter (16,4 ft) onderwater! 
Met de Nokta|Makro Anfibio kunt u zelfs tot wel 5 meter onderwater op zoek gaan naar de schatten van de zeebodem. En tijdens een regenbui kunt u gewoon verder blijven zoeken, en na gebruik kunt u de Anfibio geheel afspoelen onder de kraan. Door de waterdichheid is de Anfibio ook beschermd tegen het binnendringen van stof.

Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters
De Anfibio beschikt over een ingebouwde pinpointfunctie waarmee u de exacte plaats van een object in de bodem kunt bepalen. Hierdoor heeft u minder graafwerk en zult u het object eerder kunnen opgraven. Ook beschikt de metaaldetector over een diepte indicator waarmee u de diepte van een object in de bodem kunt aflezen. U kunt kiezen uit 3 selecteerbare doel-id diepteniveaus. Hiermee past u het diepteniveau aan dat de detector op een id voor een gedetecteerd doel weergeeft.

Mineralisatie niveau aflezing 
Op het display van de Anfibio kunt u eenvoudig het mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Zo weet u of de bodem hoog gemineraliseerd is of niet. Hoog gemineraliseerde bodems zijn vaak moeilijke bodems voor metaaldetectoren. Bij een hoog mineralisatie niveau kunt u vaak niet het maximale resultaat / diepte bereiken met uw metaaldetector. De Anfibio is ook uitermate geschikt voor hoog gemineraliseerde bodems en rotsachtige gebieden en zal hier beter presteren dan vele andere detectoren.

Online Software updates
Het innovatieve software update systeem van Nokta|Makro zorgt ervoor dat u continue up-to-date bent en beschikt over de nieuwste software en product updates voor uw Anfibio. Upload eenvoudig online de nieuwste software updates naar uw systeem met behulp van een USB kabel, en haal het beste uit uw detector.

Digitale metaaldetector met voorwerp identificatie in nummers
De Nokta|Makro Anfibio is een digitale metaaldetector voorzien van een numerieke voorwerp identificatie aflezing. Zodra u een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van uw display. Aan de hand van dit nummer kunt u leren herkennen om welke metaalsoort of objectsoort het gaat. De numerieke voorwerpidentificatie van deze detector is zeer nauwkeurig en loopt van 0 t/m 99. 

Voorwerp discriminatie in nummers
Ongewenste objecten kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. Ook deze voorwerp discriminatie werkt aan de hand van de nummers op de voorwerp identificatie. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat U objecten met een voorwerp identificatie van nummer 10 of lager (klein ijzer) niet wenst te detecteren. Uw Anfibio zal dan geen signaal meer geven zodra deze, de ongewenste objecten detecteert. Discriminatie wordt vaak gebruikt om ongewenste objecten zoals spijkers en trekringen uit te kunnen schakelen. En met de KR18c zoekspoel kunt u zelfs  ook bierdoppen uitschakelen.

Notch en Notch V.
De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie. U kunt nu zelfs specifieke ID nummers discrimineren bv nr 7 en 9 in plaats van een gehele range (0-10). Dit draagt bij aan het doel om meer objecten en minder afval te vinden. Daarnaast kunt u het volume uitzetten of aanpassen van deze specifieke ID nummers.

iSAT Threshold
De iSat Threshold functie kan optioneel worden ingesteld. Deze functie voegt een achtergrondtoon toe, die u het mogelijk maakt het signaal van kleine en/of dieper gelegen objecten te horen. Deze functie biedt u de mogelijkheid kleine objecten op de grens van het bereik van uw detector, toch te kunnen detecteren. De threshold achtergrondtoon is zeer zacht en stabiel en hierdoor niet storend. De signalen zult u zeer duidelijk kunnen horen. Deze functie is ook ideaal voor gemineraliseerde bodems en andere moeilijke bodemomstandigheden. 

Uitstekende discriminatie en ontmaskering vermogen:
Detecteren de doelen die u wilt zoeken, en spaar tijd bij het graven. Zelfs naast ijzer wordt het waardevolle object waargenomen.

Nieuwe E.U.D Functie:
Voor nog meer Extra ondergrondse diepte.

Zeer snelle Reactie:
De Anfibio blinkt uit in haar hoge reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen. Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Anfibio zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.

9 zoekmodi:
-GEN / Alle metalen
-2 Tonen
-3 Tonen
-4 Tonen
-5 Tonen
-99 Tonen, elke nummer heeft zijn eigen toon
-Beach / Strandmodus: Zeer stabiele werking in droog zand, nat zand en onderwater. Ook hier behoudt de Anfibio een groot dieptebereik.
-Deep/diepzoekmodus
-Cache/ Non-motion modus

2.4 GHz draadloze koptelefoon Inclusief:
Geniet van de draadloze vrijheid, want de Anfibio wordt geleverd inclusief een 2.4. GHz draadloze hoofdtelefoon. De Nokta|Makro hoofdtelefoons staan bekend om hun goede klankkwaliteit, reactiesnelheid en pasvorm. Er is geen signaalvertraging vast te stellen.

Compact design, vibratie en verlichting
De Anfibio heeft een flitsend en modern design met instelbare display verlichting, en daarnaast ook nog eens toetsenverlichting. Ook beschikt de Anfibio over vibratie,  en trilt bij het vinden van een object! Ideaal voor slechthorende gebruikers en voor detectie onder water. De Anfibio is stabiel gebouwd met een driehoek steel en weegt slechts 1.7 kg! 
De steel is inschuifbaar tot 76cm (30"). Ideaal voor transport, opslag en voor het duikenDe nieuwe AF28 DD waterdichte 28cm (11") zoekspoel, bied extra diepte bij het zoeken! 

Automatische en handmatige grondbalans + groundtracking
Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Anfibio metaaldetector ook over "groundtracking". Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreed.  De groundtrack scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Grountracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren.Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.

Stroomverzorging
De Nokta|Makro Anfibio beschikt over een ingebouwde 3700mAh Li-Po Batterij welke oplaadbaar is via USB. De batterijduur per keer bedraagt ca. 19 uren en uw batterijstand kunt u continue aflezen op het display. U kunt de Anfibio tijdens het zoeken eventueel met de waterdichte externe batterijvak (optioneel) opladen, die u eenvoudig op uw Anfibio kunt monteren als extra stroomverzorging.  

Nokta|Makro Anfibio Multi muntjes

TECHNISCHE SPECIFICATIES
 Zoekfrequentie  5kHz, 14kHz, en 20kHz
 Techniek  VLF
 Type metaaldetector  Digitaal
 Bediening  Druktoetsen 
 Aantal zoekstanden  9 verschillende zoekmodi:
 - Gen / All Metal
 - 2 Tone
 - 3 Tone
 - 4 Tone
 - 5 Tone
 - 99 Tone
 - Beach / Strand
 - Deep 
 - Cache / Non motion
 Zoekspoel  - Waterdichte DD zoekspoel 28 cm / 11" (AF28)
 Gewicht metaaldetector  1,7kg
 Instelbare lengte van de steel  Van 76 tot 136cm instelbaar
 Inschuifbaarheid, en vorm van de steel  Zeer makkelijk in te stellen. Een 3-delige, driehoekvormige steel. 
 Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht  Ja, geheel waterdicht tot 5 meter onderwater
 Hoofdtelefoonaansluiting  Ja, voor de waterdichte hoofdtelefoon van Nokta | Makro
 Ingebouwde draadloze module  Ja, voor de meegeleverde 2,4GHz Green Edition hoofdtelefoon van   Nokta | Makro
 Doelgroep  Gevorderden, professionals, en waterzoekers
 Type en aantal Batterijen  3700mAh Lithium Polymer 
 Batterijlevensduur  +/- 19 uren
 Batterij indicator afleesbaar  Ja, in 5 stappen 
 Dieptebereik afleesbaar  Ja, in 5 stappen 
 Bodem mineralisatie afleesbaar op het display  Ja, in 5 stappen 
 Grondbalans  Automatisch, Manual, en Tracking 
 Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling)  Ja, instelbaar van 01 t/m 99 
 Pinpointfunctie  Ja 
 Discriminatie van ongewenste objecten  Ja
 Notch filter  Ja
 Notch volume  Ja
 Object identificatie in audiotonen ( metaalsoortherkenning)  Ja, 2, 3, 4, 5, en 99 tonen 
 Object identificatie afleesbaar op display ( metaalsoortherkenning)  Nee 
 Nummerieke Object identificatie (zeer n auwkeurig)(metaalsoortherkenning)  Ja, van 0 t/m 99 
 Herstelsnelheid (reactievermogen)  Zeer snel 
 Volumeregeling  Ja van 0 t/m 10 
 Display verlichting  Ja, 5 verschillende helderheidsniveaus 
 Druktoets achtergrond verlichting  Ja
 Zoekspoel verlichting  Nee
 Vibratie als metaaldetectie signaal  Ja 
 Online software update  Ja 
 Frequentie wisselaar  Ja, 5 verschillende frequenties
 Threshold (achtergrondtoon)  Ja, alleen in Gen / All Metal modus 
 Bedieningssoftware in verschillende talen  Nee, alleen in het engels 
 Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro)  40cm
 Maximaal dieptebereik grote objecten  150cm 
 Geschikt voor gebruik aan waterkant  Ja
 Geschikt voor Waden (geheel onderwater)  Ja 
 Geschikt voor Duiken  Ja, tot 5 meter onderwater
 Geschikt voor gemineraliseerde bodems  Ja
 Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee)  Ja 
 Geschikt voor goldnugget detectie (Africa,  Australie)  Ja 
 Overige extra functies  

 Leveringsomvang:

 • Nokta | Makro Anfibio metaaldetector
 • Waterdichte DD zoekspoel 28x18 cm (AF28) met beschermschotel
 • 2.4 GHz draadloze koptelefoon (Groene Series)
 • USB oplaad & Data kabel
 • Nokta-Pointer pinpointer
 • Premium digger
 • Vondstentas
 • PP Leg Holster / beenholster
 • Pet
 • Handleiding Nederlands en Engels
 • 2 jaar garantie


Bekijk in de onderstaande filmpjes hoe u bierdoppen kunt negeren met de KR18c zoekspoel. 
Gemaakt door The Dutch Metal Hunters

 
Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.