Geen producten (0)

Leica Digicat 500i kabeldetector

€ 994,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 Werkdag
Omschrijving

kabelzoeker & leidingzoeker

Deze Digicat kan u gebruiken in vijf verschillende modi, dit zijn: power mode, radio mode, auto mode, 8kHz mode en 33kHz mode.

Power mode: Elektriciteitskabels produceren doordat er elektriciteit doorheen loopt een eigen signaal, de power modus is ontwikkeld om dit signaal op te sporen. In deze modus zijn deze kabels dus te lokaliseren en te ontwijken. De detector reageert in deze modus op signalen van 50 en 60 Hertz.

Radio mode: Deze modus is ontworpen voor het opsporen van bijvoorbeeld telefoonkabels en kabels met andersoortige signalen. De detector reageert in deze modus op signalen van 15 Kilohertz t/m 60 Kilohertz.

Auto mode: Deze modus is een combinatie van de power en de radio modi, deze zorgt ervoor dat in deze modus alle signalen in de twee bovenstaande ranges worden gedetecteerd. 

8kHz mode, 33kHz mode: Deze modi zijn te gebruiken in combinatie met een Digitex 100t of 300t signaalgenerator. Met deze generator kan de gebruiker een van de 2 bovenstaande signalen op een leiding zetten. Door de Digicat in te stellen op de frequentie die overeen komt met die van de signaalgenerator is zo de betreffende leiding op te sporen.

Reacties
Facebook Twitter Googleplus