general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Bounty Hunter MACH-1 metaaldetector

€ 119,99*

Metaaldetector voor Kinderen (8-12 jaar)

Eenvoudige bediening

Ergonomische houding

Momenteel uitverkocht
Productnummer: 02010400

Omschrijving

Bounty Hunter MACH-1 metaaldetector
De Bounty Hunter MACH-1 is een metaaldetector welke geschikt is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Dankzij het duidelijke displayontwerp en de ergonomische constructie zal de Mach-1 het perfecte starters model zijn voor uw kind om de wereld mee te ontdekken.

Perfecte instapdetector
De Bounty Hunter MACH-1 geeft de belangrijkste informatie weer in de vorm van grote symbolen op het display, waardoor het voor beginners zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt om met de hobby te beginnen. Het is een 900g lichte, compacte en ook ergonomisch ontworpen metaaldetector. Hij is gemaakt van degelijk ABS-kunststof. De waterdichte 15 cm zoekspoel detecteert kleine voorwerpen tot een diepte van 20 cm. De grotere objecten kunnen echter veel dieper worden gedetecteerd.

Discriminatie en objectidentificatie
De MACH-1 metaaldetector heeft 4 LCD-targetsymbolen in combinatie met 4 digitale audiotonen. De discriminatiefunctie stelt u in staat om ongewenste afval "zoals spijkers" te negeren en toch waardevolle voorwerpen te lokaliseren. Aan de hand van vier verschillende tonen kan onmiddellijk worden vastgesteld in welke van de vier categorieën het voorwerp valt. De categorieën worden weergegeven door symbolen op het display. Fe staat voor ijzeren voorwerpen, in categorie 2 vallen voorwerpen met een laag geleidingswaarde zoals sieraden of folie, in categorie 3 vallen voorwerpen met een gemiddeld geleidingswaarde zoals euromunten en categorie 4 geeft voorwerpen met een hoog geleidingswaarde aan zoals koperen en zilveren munten. De sens knop zorgt ervoor dat u de gevoeligheid of terwijl de zoekdiepte in 3 niveaus kunt instellen. Kortom een makkelijk te bedienen metaaldetector waar kinderen van 8 t/m 12 jaar veel plezier aan zullen beleven.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector: Digitaal , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 7 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 16 cm zoekspoel
Gewicht: 900 g
Steel: Verstelbaar van 86 - 115 cm, met cam-locks, ronde steel
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht
Hoofdtelefoonaansluiting: Nee
Type en aantal batterijen: 2 x 9 V batterijen
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 20 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 45 cm
Aantal zoekmodi: 2 zoekmodi: alle metalen en discriminatie
Bediening: 3 drukknoppen
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Kinderen 8 tot 12 jaar, Beginners
Batterijstatus afleesbaar: Ja
Dieptebereik afleesbaar: Ja, in 3 niveaus
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): Ja
Pinpointfunctie: Nee
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Ja, tot 4 tonen
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Nee
Herstelsnelheid (reactievermogen): Snel
Volumeregeling: Nee
Displayverlichting: Nee
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Nee
Threshold (achtergrondtoon): Nee
Bedieningssoftware in verschillende talen: Nee

Leveringsomvang

  • Bounty Hunter MACH-1 metaaldetector
  • Waterdichte 15 cm zoekspoel
  • 2 x 9V batterijen
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Quest X5 metaaldetector
Hoge kwaliteit en prestaties voor het hele gezin (kinderen, tieners en volwassenen) en voor elk budget! Ga op avontuur, en vind de mooiste vondsten met de Quest X5. GebruiksvriendelijkDe Quest X5 is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te bedienen metaaldetector hierdoor geschikt voor alle gebruikers van jong tot oud, ervaren of onervaren. De X5 beschikt over alle belangrijke functionaliteiten waaronder ijzer discriminatie, LED-flashlight (Zoekspoelverlichting), numerieke voorwerp identificatie, volumeregeling en zelfs een pinpoint functie voor de exacte plaatsbepaling van een voorwerp mag niet ontbreken.   Alle weersomstandighedenHet moderne design is spatwaterdicht, hierdoor kunt u in alle weersomstandigheden probleemloos zoeken met uw X5 metaaldetector. Tijdens een regenbui bent u geen extra bescherming nodig voor uw display. De 9 x 5 inch Blade zoekspoel is geheel waterdicht, hierdoor kunt u met de X5 ook in het water zoeken. U kunt het display echter niet onderwater dompelen.   Recovery speedDe X5 heeft een supersnelle V6 herstelsnelheid/ recovery speed. Hierdoor kunt u uw zoekvelden sneller scannen en zult u voor direct naast elkaar gelegen objecten, duidelijke signalen horen, zodat u perfect kunt herkennen dat het om meerdere objecten gaat. Het voordeel hiervan is dat u geen enkel object meer zult missen!   Ingebouwde lithium accuDe X5 heeft een ingebouwde lithium accu welke oplaadbaar is via USB. De batterijlevensduur bedraagt maar liefst 30 tot maximaal 40 uur! Dit heeft als voordeel dat u niet regelmatig batterijen hoeft in te kopen en dat is natuurlijk ook beter voor het milieu.   Ergonomische constructieDe constructie is zeer ergonomisch en sterk gebouwd. Met haar 950g is de X5 een superlichte metaaldetector, ideaal als u lange dagen op pad bent met uw metaaldetector. Ook voor mensen met fysieke problemen en kinderen is deze lichtgewicht detector zeer aan te bevelen. De steel bestaat uit een 3-delige steelconstructie. U kunt de steellengte aanpassen aan uw lengte, en de middensteel demonteren zodat de detector ook geschikt is voor de allerkleinste kinderen. Het handvat kunt u op drie verschillende posities bevestigen op de steel.

€ 189,99*
Bounty Hunter Prospector metaaldetector
De Bounty Hunter Prospector is een analoge metaaldetector voor beginners. De eenvoudige bediening via twee draaiknoppen en discriminatie-instellingen maken dit toestel tot een goede keuze als beginner in de metaaldetectorhobby, om zonder grote complexiteit de eerste ervaringen als metaaldetector hobbyist op te doen.Perfecte instapdetectorDe Prospector van het merk Bounty Hunter is voor de beginnende schatzoekers eenvoudig te bedienen d.m.v. 2 draaiknoppen. De linker draaiknop dient ervoor om de detector aan en uit te zetten, ook kunt u hiermee de gevoeligheid instellen. Met de rechter draaiknop kunt u discrimineren zodat u ijzeren voorwerpen, zoals spijkers, kunt negeren. Aan de voorkant van de besturingskast zit een 6,3 mm aansluiting voor een hoofdtelefoon.3 zoekmodiDe Prospector heeft een schakelaar waarmee u kunt kiezen uit 3 zoekmodi (All metal/ Disc / Tone). De Prospector is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen, aanzetten en zoeken maar! Hij is geschikt voor het zoeken op het land en aan het strand. U kunt hiermee alle metaalsoorten vinden, zoals munten, relikwieën, sieraden, goud, zilver etc.

€ 155,99*
Quest Xpointer pinpointer oranje
Variant : Oranje | Variant : Kooistra
De Quest Xpointer is een duurzame pinpointer, beschikt over audio / vibratie / audio & vibratie als metaaldetectie signaal, LED verlichting en u kunt kiezen uit 4 gevoeligheidsniveaus. De Xpointer wordt geleverd met een riemholster, 2 rubberen beschermkapjes, anti-verlieskoord, 9V batterij, en 2 jaar garantie. Nauwkeurig lokaliserenU kunt met de Xpointer de kleinste metalen voorwerpen snel en nauwkeurig lokaliseren. Hij kalibreert zichzelf na het inschakelen en is daarom direct klaar voor gebruik. Naarmate je het metalen object nadert, neemt de toon of de trilling toe, zodat je feilloos naar het object wordt geleid.

€ 99,99*
Kapaan vondstentas oranje
Deze vondstentas is een handzame en moderne vondstentas waar u tijdens uw zoektochten al uw vondsten in kunt bewaren. Deze vondstentas beschikt over een instelbare riem waardoor u hem om uw middel kunt dragen, maar ook als schoudertas kunt gebruiken. De Kapaan vondstentas beschikt over een grote zak voor met daarin een kleine binnenzak, beide vakken zijn afsluitbaar met ritssluiting. Een "must-have" voor iedere metaaldetector hobbyist.Eigenschappen:Eén grote zak met ritsEén klein binnenzakje met ritsVerstelbare riem tot maximaal 121 cmMakkelijk grijpbare rits6 lussen voorop de tas om uw pinpointer, grasmes of een balpen aan te bevestigen indien nodig.Kleur: zwart grijs camoOranje ritssluitingenOranje geborduurd logo

€ 14,99*
Momenteel uitverkocht