general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Onze influencers en youtubers stellen zich voor:

Toysoldier Metaaldetectie

Mijn naam is Ruud Klijn, maar in de metaaldetector hobby Eerder bekend als The Toy Soldier metaaldetectie.

Op mijn youtube kanaal laat ik zoveel mogelijk onderwerpen over deze hobby zien. Zowel hoe je kan zoeken met een metaaldetector, als hoe je vondsten kan schoonmaken. Maar ook probeer aandacht te geven aan nieuws en ontwikkelingen. En vertel ik mijn eigen ervaringen die ik tijdens het testen van nieuwe metaaldetectors op doe.

Naast het Youtube kanaal is er ook een Facebook pagina waar mensen kunnen praten over de hobby, foto's delen, vragen stellen en elkaar ontmoeten.

Kritisch naar alles kijken, met behoud van respect! Met als einddoel vooruitgang, is mijn motto ...

Volg mij op:

The Dutch Metalhunters

The Dutch Metal Hunters is een metaaldetectie kanaal met passie voor de hobby, ons vind je met de metaaldetector het meeste in en onderwater, op oude akkers en op de zoute stranden. Ik ben Sebastiaan Hoogenberg, woon in heerhugowaard en ben 43 jaar jong, ik zoek nu zo’n 7 jaar met de metaaldetector. Ik hoop met mijn video’s mensen net zo enthousiast te maken als ik dat ben! 
 
Want als deze hobby jou te pakken heeft dan is het een deel van je leven! Ons team bestaat uit: Sebastiaan Hoogenberg, Sacha Ebner, Arjan Schmalz en Maikel van der Ben.

Volg ons op:

Watchdutch MD

WatchdutchMD is een groep die vaak op zoek gaan naar verborgen schatten en verloren plekken. 

Magneetvissen, zoeken in het water en metaaldetectie op bijzondere plekken - bij WatchdutchMD wordt het altijd spannend als ze op pad zijn.

Mis geen aflevering en subscribe op hun Youtube-Channel.

Volg ons op:

Floris van Vugt

Van gangenstelsels onder de grond, tot het zoeken met een metaaldetector op de vetste locaties! Alles wat met avontuur te maken heeft kan jij vinden op mijn kanaal!
 

Mijn naam is Floris en ben in 2001 geboren. Ik hou van avontuur, metaaldetectie, vette locaties bezoeken en dat alles op film zetten. Ik vind het dan ook extra leuk om de kijker zo goed mogelijk mee te nemen in mijn avontuur. Hou je van een spannend avontuur? Of het zoeken met een metaaldetector?

Vergeet mij dan zeker niet te volgen op:

 
 

Annemiek Simons

In 2019 ben ik begonnen met de fantastische hobby metaaldetectie. Ook ben ik toen direct begonnen met mijn eigen YouTube kanaal “Simons Metal Detecting” Hier kun je zien dat ik begonnen ben met de Garrett Ace 300i en al snel ben overgestapt naar de Garrett AT Max.

Mijn video’s zijn vooral zoekvideo’s waarbij ik regelmatig met andere of alleen opzoek ga naar mooie vondsten.  Ook maak ik test video’s waarin in nieuwe producten van Garrett en Kapaan laat zien.

Met mijn video’s probeer ik andere, vooral vrouwen ook enthousiast te maken voor deze prachtige hobby.

Natuurlijk ben ik ook te vinden op andere sociale media platforms. Zo heb ik een eigen Facebookgroep waar vragen gesteld kunnen worden maar ook mooie vondsten geplaatst kunnen worden. Ook vind je hier af en toe een leuke winactie of giveaway. Op Instagram plaatst ik regelmatig m’n vondsten en op TikTok ben ik ook af en toe te vinden. Neem daar ook eens een kijkje. 

En wie weet zien we elkaar op een rally, daar ben ik namelijk ook regelmatig te vinden.

Volg mij op:

 

AlldayMD

24 Jaar geleden als een klein binkie van 8 jaar kreeg ik mijn eerste metaaldetector van mijn vader en ging toen mee op pad. 3 Jaar geleden ben ik begonnen met mijn passie voor metaaldetectie en magneetvissen te filmen. 

Mijn missie is vooral om jong en oud uit de Randstad en grote steden te laten zien wat een geweldige hobby het zoeken is. 

Ik zoek vooral met het merk Nokta Makro en ik laat zien wat voor leuke, interessante voorwerpen je daarmee uit de grond kan halen. 

Dit doe ik in vorm van series en leuke afleveringen te maken met mijn vrolijke zingende mede collega Bartje Goud en dat op mijn YouTube kanaal te plaatsen. Ik ben actief op Instagram, TikTok, YouTube en op onze eigen Facebook pagina.

Volg mij op: