general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Onze influencers en Youtubers stellen zich voor:

The Toysoldier Metaaldetectie

Mijn naam is Ruud Klijn, maar in de metaaldetector hobby eerder bekend als The Toy Soldier metaaldetectie.

Op mijn Youtube kanaal laat ik zoveel mogelijk onderwerpen over deze hobby zien. Zowel hoe je kan zoeken met een metaaldetector, als hoe je vondsten kan schoonmaken. Maar ook probeer ik aandacht te geven aan nieuws en ontwikkelingen. Ik vertel mijn eigen ervaringen die ik tijdens het testen van nieuwe metaaldetectors op doe.

Naast het Youtube kanaal is er ook een Facebook pagina waar mensen kunnen praten over de hobby, foto's delen, vragen stellen en elkaar ontmoeten.

Mijn motto is... Kritisch naar alles kijken, met behoud van respect! Met als einddoel vooruitgang.

Volg mij op:

 

The Dutch Metalhunters

The Dutch Metal Hunters is een metaaldetectie kanaal met passie voor de hobby. Ons vind je met de metaaldetector het meeste in- en onderwater, op oude akkers en op de zoute stranden. Ik ben Sebastiaan Hoogenberg, woon in heerhugowaard en ben 43 jaar jong. Ik zoek nu zo’n 7 jaar met de metaaldetector. Ik hoop met mijn video’s mensen net zo enthousiast te maken als ik dat ben! 
 
Want als deze hobby jou te pakken heeft dan is het een deel van je leven! Ons team bestaat uit: Sebastiaan Hoogenberg, Sacha Ebner, Arjan Schmalz en Maikel van der Ben.

Volg ons op:

Watchdutch MD

WatchdutchMD is een groep avonturiers met een liefde voor geschiedenis, eten en actie. We delen graag al onze epische avonturen van metaaldetectie op het land. Wij duiken en magneetvissen ook graag in verschillende wateren. Wij gaan vaak op zoek naar verborgen schatten en bijzondere vondsten op historische plekken. 

We vinden het echt mega mals om dit met jullie te delen in leuke en leerzame video's op Youtube - bij WatchdutchMD wordt het altijd spannend als ze op pad zijn.

Mis geen aflevering en subscribe op hun Youtube-Channel.

Volg ons op:

Back to the lowlands!

Mijn naam is Jacob en in het voorjaar van 2020 ben ik gestart met de hobby metaaldetectie. Inmiddels heb ik al heel wat leuke en interessante dingen mogen vinden! Tevens ervaar ik de hobby als ideale mogelijkheid om tot rust te komen en lekker in beweging te zijn in de buitenlucht. Ik zoek het liefst op (stort)akkers, maar af en toe zoek ik ook graag op een oud landgoed of in een bosgebied. Naast metaaldetectie ben ik mijn tweede hobby gestart: videootjes maken van de zoektochten, deze editen en op YouTube plaatsen. Ik probeer de vondsten te determineren aan de hand van websites op het internet, maar ook door bijvoorbeeld foto’s op Facebook te plaatsen. De verkregen info verwerk ik vervolgens in de videootjes. Ik leer veel nieuwe dingen over de geschiedenis van Nederland en er is nog zoveel meer te ontdekken! Op deze hobby zal ik zeker niet gauw uitgekeken raken... Let’s go back to… the Lowlands

 

Volg mij op:

          
 

Metaaldetectie met Annemiek

In 2019 ben ik begonnen met de fantastische hobby metaaldetectie. Ook ben ik toen direct begonnen met mijn eigen YouTube kanaal “Metaaldetectie met Annemiek” Hier kun je zien dat ik begonnen ben met de Garrett Ace 300i en al snel ben overgestapt naar de Garrett AT Max.

Mijn video’s zijn vooral zoekvideo’s waarbij ik regelmatig met andere of alleen opzoek ga naar mooie vondsten.  Ook maak ik test video’s waarin in nieuwe producten van Garrett en Kapaan laat zien.

Met mijn video’s probeer ik anderen, vooral vrouwen ook enthousiast te maken voor deze prachtige hobby.

Natuurlijk ben ik ook te vinden op andere sociale media platforms. Zo heb ik een eigen Facebookgroep waar vragen gesteld kunnen worden maar ook mooie vondsten geplaatst kunnen worden. Ook vind je hier af en toe een leuke winactie of giveaway. Op Instagram plaatst ik regelmatig m’n vondsten en op TikTok ben ik ook af en toe te vinden. Neem daar ook eens een kijkje. 

En wie weet zien we elkaar op een rally, daar ben ik namelijk ook regelmatig te vinden.

Volg mij op:

 

AlldayMD

24 Jaar geleden als een klein binkie van 8 jaar kreeg ik mijn eerste metaaldetector van mijn vader en ging toen mee op pad. 3 Jaar geleden ben ik begonnen met mijn passie voor metaaldetectie en magneetvissen te filmen. 

Mijn missie is vooral om jong en oud uit de Randstad en grote steden te laten zien wat een geweldige hobby het zoeken is. 

Ik zoek vooral met het merk Nokta en ik laat zien wat voor leuke, interessante voorwerpen je daarmee uit de grond kan halen. 

Dit doe ik in vorm van series en leuke afleveringen voor mijn Youtube kanaal te maken met mijn vrolijke zingende mede collega Bartje Goud. Ik ben actief op Instagram, TikTok, YouTube en op onze eigen Facebook pagina.

Sinds kort is AlldayMD ook gestart met AlldayMD Junior. Dit word gepresenteerd door schattenzoeker Sven! Hij maakt toffe avonturen mee en deelt deze met veel enthousiasme op het kanaal! 

Volg mij op: