general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

C.Scope T-Shirt

€ 19,99*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Kies variant:
Productnummer: 03080003XL

Omschrijving

C.Scope T-Shirt

C.Scope T-Shirt met het C.Scope logo aan de voor en achterkant.

Verkrijgbaar in de maten M, L en XL

Leveringsomvang

  • C.Scope T-Shirt maat XL

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

%
C.Scope CS1MX metaaldetector
De CS1MX van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen. Dankzij de waterdichte zoekspoel kunt u hem ook gebruiken in ondiepe wateren. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en daarom geschikt voor iedereen, leeftijd en ervaring speelt geen rol.Motion metaaldetector zonder complexiteitDe C.Scope CS1MX is een analoge motion,- bewegingsdetector op instapniveau voor het hele gezin. Hij heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten en weegt slecht 1,1 kg. Hij is met twee knoppen te bedienen en reageert op alle soorten metaal, zoals ijzer, zilver en goud. U hebt echter de mogelijkheid om bijvoorbeeld ijzeren spijkers te discrimineren (uit te filteren). De metaaldetector zal dan niet meer reageren op de spijkers. De zoekdiepte is afhankelijk van de grootte van het voorwerp: ongeveer 20 cm voor voorwerpen ter grootte van een muntstuk, tot een meter voor grote voorwerpen. De steel is in hoogte verstelbaar en is daarom niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.Uiterst geschikt voor recreatieDe 1MX is de ideale detector voor het zoeken op plaatsen waar veel ijzerafval in de grond ligt, zoals parken, speeltuinen en op de camping. En door middel van de waterdichte zoekspoel kunt ook in ondiep water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

€ 245,00* € 299,99* (18.33% bespaard)
%
C.Scope CS770XD metaaldetector
De C.Scope CS770XD is een analoge non motion metaaldetector en is ontzettend gebruiksvriendelijk. Hij beschikt over 2 zoekmodi Inland en Beach. Door middel van de waterdichte zoekspoel in combinatie met een 17kHz zoekfrequentie kunt u er ook mee in het water gaan zoeken en opzoek gaan naar de kleinste voorwerpen.  Non motion technologieDe C.Scope CS770XD is een non motion metaaldetector dat betekend dat u de detector niet perse van links naar rechts hoeft te zwaaien. U kunt de zoekspoel gewoon in elke richting bewegen die u maar wilt. Dit kan handig zijn op gebieden waarvan de bodem oneffen is en bij het zoeken in het bos tussen de bomen of onder de struiken. In vergelijking tot de CS440 heeft de CS770XD een duidelijk stabielere werking waarbij u minder vaak de retune knop hoeft te gebruiken.   Familie plezier gegarandeerdDe CS770XD is een analoog instap metaaldetector voor het hele gezin, en heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet bezitten. Deze detector is zeer gebruiksvriendelijk en de steel is in lengte in te stellen waardoor het een ideaal apparaat is voor jong en oud, ervaren en onervaren. De CS770XD is te bedienen met slechts 2 draaiknoppen en een retune knop. Hij reageert op alle soorten van metaal, zoals ijzer, zilver, goud etc. en u heeft daarnaast ook de mogelijkheid om te kiezen uit 2 zoekmodi waaronder Inland en Beach. Stelt u hem op Inland dan zoekt u alle metalen waarbij ijzer een lage toon en niet ijzer zoals goud en zilver een hoge toon heeft. Om ijzer volledige te discrimineren kunt u hem op Beach instellen zodat de metaaldetector alleen nog op waardevolle metalen reageert en ijzer negeert.   Waterdichte zoekspoelDe C.Scope CS770XD metaaldetector heeft een waterdichte zoekspoel en u kunt er daarom ook mee in het water zoeken. Let op: de besturingskast is niet waterdicht en mag niet in contact komen met het water!

€ 199,00* € 299,95* (33.66% bespaard)
%
C.Scope CS4MXi metaaldetector
De CS4MXi van C.Scope is een analoge metaaldetector met een zoekfrequentie van 17 kHz en is dus ideaal voor het zoeken naar de kleinste voorwerpen. Dankzij de waterdichte zoekspoel kan hij goed worden gebruikt op het strand en in ondiep water. Hij beschikt over een pinpoint-functie en vindt grotere voorwerpen op een diepte tot 1,4 m. Uitzonderlijke prestaties met gebruiksgemakDe C.Scope CS4MXi is een analoge bewegingsdetector op instapniveau met een zeer eenvoudige bediening. Hij heeft alle basiselementen die een goede metaaldetector moet hebben. Hij biedt twee onafhankelijke discriminatie knoppen welke individueel instelbaar om ongewenste voorwerpen te negeren. De zoekdiepte is afhankelijk van de grootte van het voorwerp: ongeveer 25 cm voor voorwerpen ter grootte van een muntstuk, tot 1,4 meter voor grote voorwerpen. De ingebouwde pinpointfunctie zorgt ervoor dat u de voorwerpen zeer precies kunt lokaliseren, wat het opgraven van vondsten veel gemakkelijker maakt. De steel van de C.Scope metaaldetector is in lengte verstelbaar en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.   Uitermate geschikt voor het zoeken op het strand en in ondiep waterDe C.Scope CS4MXi metaaldetector heeft een waterdichte zoekspoel, zodat u hem in het water kunt gebruiken. De besturingseenheid van de detector is niet waterdicht en mag niet worden ondergedompeld. Door middel van Automatische en handmatige grondbalans kunt u hem perfect gebruiken op sterk gemineraliseerde strandbodems en andere moeilijke grondsoorten.   Riemclip voor het bevestigen van de besturingseenheidDe metaaldetector wordt geleverd met een riemclip, waarmee de afneembare besturingskast comfortabel aan uw broekriem kan worden gedragen. Zodat u minder gewicht met uw arm hoeft mee te dragen en zodoende langere zoekdagen kunt maken!

€ 499,00* € 699,95* (28.71% bespaard)
C.Scope Draagtas groot
C.Scope Draagtas groot Deze C.Scope draagtas is groot genoeg om al uw accessoires in mee te nemen. De afmetingen van de tas zijn: 90 x 38 x 24 cm.

€ 49,00*
C.Scope draagtas medium
Een handige manier om uw C.Scope metaaldetector mee te nemen.   Schuif de steel in en transporteer uw metaaldetector in deze draagtas met schouderband.   Afmetingen: 84 x 27 x 11 cm.

€ 39,00*
Magnetar Classic 200 vismagneet
Variant : Zonder touw
De Classic 200 is een neodymiummagneet met een maximale trekkracht van 220kg. Deze is zeer geschikt voor de beginnende magneetvisser.   De onderkant van de magneet is volledig magnetisch en er zit een metalen omhulsel omheen. Dit zodat de magneet tegen een stoot kan.   Deze magneet behaald een trekkracht van 220kg onder ideale omstandigheden. Ideale omstandigheden zijn: vlak metaal van 2cm dik, geen roest, geen troep tussen de magneet en het metaal. Wanneer de omstandigheden hieraan voldoen kan er loodrecht 220kg omhoog getrokken worden.   O.a. muntjes, sleutels, geldkistjes en militaria spullen kunnen omhoog gevist worden met deze vismagneet. Het voordeel van de Classic 200 is dat je voor relatief weinig geld een vismagneet in huis kunt halen.   Eigenschappen: Maximale trekkracht: 220 kg Diameter 63 mm Licht werpgewicht 450 gram Neodymium magneet met behuizing Enkelvlaks aantrekkingskracht M8 oogbout Stootvast Geleverd in cadeaubox Geschikt voor beginners/kinderen Aanbevolen touw: 6mm of 8mm

€ 39,99*
Momenteel uitverkocht
C.Scope pet
Camouflage pet van C.Scope   In grootte verstelbaar.

€ 15,00*