general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

MD Coinfinder metaaldetector

€ 79,99*

Direct beschikbaar, levertijd 1 tot 2 werkdagen

Voor kinderen vanaf 4 jaar

Eenvoudige bediening

Lichtgewicht

Kies variant:
Productnummer: MD Coinfinder.1

Omschrijving

MD Coinfinder metaaldetector

Stoere metaaldetector met LED verlichting en audiotonen speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Ideaal voor het zoeken naar muntjes, ringen en andere objecten van metaal!

Eenvoudige bediening
De Coinfinder is eenvoudig te bedienen en zeer licht van gewicht, hierdoor zelfs geschikt voor de allerkleinsten. Door de instelbare steellengte ook geschikt voor kinderen tot ongeveer 14 jaar en personen met een lengte tot maximaal 170 cm. 
 
LED's en audiotonen
Zodra uw kind een voorwerp detecteert verschijnen er blauwe LED lichten op het display en is er een audiotoon te horen. De Coinfinder laat twee verschillende audiotonen horen, een lage toon voor ijzer objecten en een hogere toon voor alle andere objecten zoals goud, zilver, koper, brons etc. Hierdoor kan uw kind leren onderscheid maken tussen deze metalen. 
 
Bediening
De Coinfinder beschikt over 3 draaiknoppen. De linker draaiknop is om de detector aan en uit te zetten en tevens ook om het volume mee in te stellen. Met de middelste draaiknop kunt u de gevoeligheid instellen of terwijl de zoekdiepte. In de regel draait u deze knop zo ver mogelijk naar rechts om een maximale zoekdiepte te krijgen, maar mocht de detector veel bijgeluiden maken, dan kunt u de gevoeligheid een beetje terugdraaien. Met de rechter knop kunt u discrimineren of terwijl ongewenst ijzer negeren. Als deze knop helemaal naar links is gedraaid dan zoekt u alle metalen. Draait u deze knop open dan kunt u ongewenste metalen negeren zoals ijzer.
 
Waterdichte zoekspoel
De zoekspoel is waterdicht en hierdoor ook geschikt voor beperkt gebruik aan de waterkant.

Specificaties

Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector: Analoog , Motion
Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 5 - 6,5 kHz
Zoekspoel: Waterdichte 18 cm zoekspoel
Gewicht: 830 g
Steel: Verstelbaar van 85 - 113 cm, ronde steel
Waterdicht: Zoekspoel waterdicht
Hoofdtelefoonaansluiting: Waterdichte Nokta|Makro aansluiting
Type en aantal batterijen: 1 x 9 V batterij
Maximaal dieptebereik kleine objecten (Euromunt): Ca. 20 cm
Maximaal dieptebereik grote objecten: Ca. 80 cm
Aantal zoekmodi: 2 zoekmodi: alle metalen en discriminatie
Bediening: 3 draaiknoppen
Ingebouwde draadloze module: Nee
Doelgroep: Kinderen 4 tot 8 jaar, Kinderen 8 tot 12 jaar
Batterijstatus afleesbaar: Ja
Dieptebereik afleesbaar: Nee
Bodemmineralisatie afleesbaar: Nee
Grondbalans: Automatische grondbalans
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 25 gevoeligheidsniveaus
Pinpointfunctie: Nee
Discriminatie van ongewenste objecten: Ja
Notchfilter: Nee
Notch volume: Nee
Object identificatie in audiotonen: Ja, 2 tonen
Object identificatie afleesbaar op display: Nee
Nummerieke Object identificatie: Nee
Herstelsnelheid (reactievermogen): Snel
Volumeregeling: Ja
Displayverlichting: Nee
Druktoetsverlichting: Nee
Zoekspoelverlichting: Nee
Vibratie als signaal: Nee
Online software-update: Nee
Frequentie wisselaar: Nee
Threshold (achtergrondtoon): Nee
Bedieningssoftware in verschillende talen: Nee

Leveringsomvang

  • MD Coinfinder metaaldetector
  • Waterdichte 16 cm concentrische zoekspoel
  • 1 x 9V batterij
  • Hoofdtelefoon
  • Strandzeefschepje
  • Kooistra Detectors rugtasje
  • Handleiding
  • 1 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Nokta|Makro Mini Hoard metaaldetector
Variant : Standaard
De Nokta | Makro Mini Hoard is de eerste waterdichte kinderdetector op de markt en is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8jaar. De Mini Hoard heeft een duidelijke herkenningstoon, pinpointfunctie, kan onderscheid maken tussen ferro (ijzer) en non-ferro (edelmetaal) en weegt slechts 780g. Kortom, het perfecte maatje voor uw kind om de wereld mee te ontdekken.Alles wat een kind nodig heeft!De Nokta|Makro Mini Hoard is alles wat een kind nodig heeft om op schattenjacht te gaan. Of het nu op de camping, op het strand, in het water, in de speeltuin of op een veld is, onze kinderen kunnen er overal gebruik van maken. Met de Mini Hoard kunt u van alles vinden, bijvoorbeeld munten, sieraden, goud, zilver, ijzer, koper etc. Er is geen metalen voorwerp dat verborgen kan blijven voor onze kleine schatzoekers met de Mini Hoard! Volledig waterdichtDe Mini Hoard is een duurzame detector en is waterdicht tot 1 m onder water. Zo kan uw kleine avonturier veilig het strand en de waterkant afzoeken en is het geen probleem als de detector per ongeluk in het water valt. Na een avontuurlijke dag van zoeken kan de detector natuurlijk ook volledig onder de kraan worden afgespoeld. Kindvriendelijk designDe Mini Hoard heeft een armsteun voor meer comfort bij het heen en weer zwenken van de detector, een standaard waarop de Mini Hoard stabiel blijft staan wanneer deze opzij wordt gezet, een telescopische steel die kan worden ingesteld op een lengte van 65 tot 90 cm en een 15 cm/ 6" zoekspoel inclusief beschermschotel. Met zijn 15 kHz biedt de zoekspoel een ideale zoekdiepte voor kinderen van 4 tot 8 jaar.Eenvoudige bedieningDe Mini Hoard is zeer eenvoudig te gebruiken met slechts 2 knoppen. De rechterknop wordt gebruikt om de detector aan en uit te schakelen en om de ijzerdiscriminatie aan of uit te zetten. De linker knop is de pinpointknop, om precies te herkennen waar het object zich bevindt. Het overzichtelijke display laat met emoticons zien of het een ijzeren voorwerp is en of het een niet-ijzer voorwerp (edelmetaal) is. Een treurige smiley met duim naar beneden geeft bv. een ijzeren voorwerp zoals een spijker aan en een lachende smiley met duim omhoog geeft bv. een waardevol voorwerp aan zoals goud of zilver (non-ferro). U kunt ook de diepte van het object in 3 segmenten aflezen en met de batterijindicator kunt u zien of de 2 AA batterijen nog vol zijn en of ze aan vervanging toe zijn.

€ 129,99*
Nokta | Makro Midi Hoard metaaldetector
De Nokta | Makro Midi Hoard is de eerste waterdichte kinderdetector op de markt en is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12jaar. De Mini Hoard heeft een duidelijke herkenningstoon, pinpoint functie, kan onderscheid maken tussen ferro en non-ferro (edelmetaal) en weegt slechts 880g. Kortom, het perfecte maatje voor uw kind om de wereld mee te ontdekken.Alles wat een kind nodig heeft!De Nokta|Makro Midi Hoard is alles wat een kind nodig heeft om op schattenjacht te gaan. Of het nu op de camping, op het strand, in het water, in de speeltuin of op een veld is, onze kinderen kunnen er overal gebruik van maken. Met de Midi Hoard kunt u van alles vinden, bijvoorbeeld munten, sieraden, goud, zilver, ijzer, koper etc. Er is geen metalen voorwerp dat verborgen kan blijven voor onze kleine schatzoekers met de Midi Hoard! Volledig waterdichtDe Midi Hoard is een duurzame detector en is waterdicht tot 1 m onder water. Zo kan uw kleine avonturier veilig het strand en de waterkant afzoeken en is het geen probleem als de detector per ongeluk in het water valt. Na een avontuurlijke dag van zoeken kan de detector natuurlijk ook volledig onder de kraan worden afgespoeld. Kindvriendelijk designDe Midi Hoard heeft een armsteun voor meer comfort bij het heen en weer zwenken van de detector, een standaard waarop de Midi Hoard stabiel blijft staan wanneer deze opzij wordt gezet, een telescopische steel die kan worden ingesteld op een lengte van 82 tot 109 cm, en een 18 cm/ 7" zoekspoel inclusief beschermschotel. Met zijn 15 kHz biedt de zoekspoel een ideale zoekdiepte voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Eenvoudige bedieningDe Midi Hoard is zeer eenvoudig te gebruiken met slechts 3 knoppen. De rechterknop wordt gebruikt om de detector aan en uit te schakelen en om de ijzerdiscriminatie aan of uit te zetten. De middelste knop is de pinpointknop, om precies te herkennen waar het object zich bevindt. Het overzichtelijke display laat met symbolen zien wat voor voorwerp er onder de grond kan liggen. Bijvoorbeeld het linker blokje geeft aan als er een spijker, schroef of hoefijzer ligt (ijzeren objecten), het middelste blokje geeft aan of er een muntje, ring, treklipje, aluminiumfolie of goud ligt en het rechter blokje geeft aan of er een muntje, treklipje of zilver ligt. U kunt ook de diepte van het object in 3 segmenten aflezen en met de batterijindicator kunt u zien of de 2 AA batterijen nog vol zijn, halfvol en of ze aan vervanging toe zijn. Bij de Midi Hoard is het volume op 2 standen in te stellen en de gevoeligheid/ zoekdiepte in is in drie standen in te stellen.

€ 149,99*
Kunststof handschep van Nokta|Makro
Met deze schep kunt u graven en tegelijkertijd met het zand voor uw zoekspoel voorbijgaan, om te kijken of er iets van metaal in het zand zit.Eigenschappen:Totale lengte: 34,5 cmLengte handvat: 12,5 cmLengte blad: 22 cmBreedte: 11 cm

€ 19,99*
Kapaan vondstentas oranje
Deze vondstentas is een handzame en moderne vondstentas waar u tijdens uw zoektochten al uw vondsten in kunt bewaren. Deze vondstentas beschikt over een instelbare riem waardoor u hem om uw middel kunt dragen, maar ook als schoudertas kunt gebruiken. De Kapaan vondstentas beschikt over een grote zak voor met daarin een kleine binnenzak, beide vakken zijn afsluitbaar met ritssluiting. Een "must-have" voor iedere metaaldetector hobbyist.Eigenschappen:Eén grote zak met ritsEén klein binnenzakje met ritsVerstelbare riem tot maximaal 121 cmMakkelijk grijpbare rits6 lussen voorop de tas om uw pinpointer, grasmes of een balpen aan te bevestigen indien nodig.Kleur: zwart grijs camoOranje ritssluitingenOranje geborduurd logo

€ 14,99*
Momenteel uitverkocht