Geen producten (0)
Geen producten (0)

Nokta | Makro Invenio 3D metaaldetector

€ 9.995,95 € 6.999,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Nokta | Makro Invenio 3D metaaldetector

 

De Invenio is 's werelds eerste real-time smart detector & Imaging systeem en geeft de vorm van het bovenaanzicht, de diepte, afmetingen en voorwerp identificatie' weer van ondergrondse metalen zoals ijzer, goud, zilver en zelfs ondergrondse ruimtes zoals tunnels, kelders, graven, grotten).

 
Nokta Makro Invenio basic diepzoeker detector

 

Invenio neemt de eerste revolutionaire stap en maakt een droom werkelijkheid in de metaaldetector industrie!
 
Invenio vertegenwoordigt één van de grootste vooruitgangen in de metaaldetectie technologie sinds de conventionele metaaldetectors in de jaren ' 30 op de markt verschenen. Hoewel er sindsdien veel nieuwe functies en ontwikkelingen in de technologie zijn ingevoerd, biedt Invenio de eerste grote stap voorwaarts in de visuele beeldweergave van het metaaldetectie proces.

 


 

Aan de andere kant zijn de wensen van de consument sterk toegenomen; 

1. Om diepere objecten te ontdekken

2. Om te weten uit welk type metaal het object bestaat

3. Om de diepte van het object te kunnen aflezen

4. Om de vorm van het object te zien 

5. Om de afmetingen van het object te bepalen

6. En om ondergrondse ruimtes (tunnels, kelders, bunkers) op te sporen

 

Na jaren van uitgebreid onderzoek & ontwikkeling en geavanceerde studies op het gebied van engineering, heeft Makro&Nokta de ontwikkeling van 's werelds eerste Smart detector & Imaging Systeem bereikt! Een 3-voudige gepatenteerde techniek van Makro&Nokta.
 
 

 


IPTU SENSOR (Integrated Positional Tracking Unit)

 

Ontwikkeld door Nokta & Makro, de IPTU eenheid. Met behulp van de geïntegreerde sensoren, berekenen de bewegingen van de zoekspoel uw beeldresultaten. Met de IPTU sensor kunt u het begin-en eindpunt van het gescande gebied volgen en de exacte locaties van gedetecteerde objecten bekijken. Daarnaast kunt u de breedte en de lengte van het gescande gebied, de diepte van het object, en de vorm en afmetingen met behulp van de IPTU sensor bepalen.


Foto' s van test resultaten

 

Artificial intelligence Kunstmatige intelligentie: het kunstmatige neurale netwerk maakt het apparaat in staat om superieure zeer nauwkeurige vorm extracties en diepte-indicaties te tonen door gebruik te maken van adaptieve leer algoritmen!
 
Multi-Purpose: Er zijn verschillenden doelen te detecteren met de Invenio: diepe schatten tot meerdere meters diep, munten, goud, zilver, juwelen, relikwieën, ondergrondse ruimtes zoals grotten, tunnels, kelders enz. Kortom alles wat u zoekt ondergronds!
 
Uitstekende discriminatie en ontmaskering: Bespaar tijd, bij het opsporen van de objecten die u zoekt. En besteed minder tijd bij uitgraven. 
 
Hoge prestaties en ongeëvenaarde diepte: Ontdek diepgelegen objecten en schatten tot meerdere meters diep, die andere detectoren gewoon niet kunnen detecteren!
 
Snelle herstelsnelheid: Is in staat direct naast elkaar gelegen objecten te detecteren en van elkaar te onderscheiden. 
 
 
De Invenio beschikt over 3 non-Motion zoekmodi (Basis, Expert en ondergrondse ruimte & afwijkingen) en 3 bewegings zoekmodi (alle metalen, snel & diep)
 
 • De basismodus is ontworpen voor beginners. U stelt de gevoeligheid in naar wens en u kalibreert de IPTU-sensor en u kunt beginnen met zoeken. In Deze modus wordt ijzer automatisch gediscrimineerd en non ferro kan gezocht worden. Geschikt voor het snelle zoeken naar schatten en het analyseren van de voorwerpen voordat ze uitgegraven kunnen worden.
 • De expert modus is ontworpen voor de gevorderde zoeker. Mocht u in de basis modus vertrouwd raken, dan kunt u beginnen met experimenteren in de expert modus. Hier mag en kunt u vele instellingen aanpassen zoals de threshold, discriminatie en de audio tonen.
 • Ondergrondse ruimtes & afwijkingen modus is ontworpen om de veranderingen en anomalieën in de grond, maar ook ondergrondse holtes, zoals kamers, tunnels en kelders te lokaliseren.  Hete enige wat u hoeft te doen is deze modus is alleen de IPTU sensor kalibreren en het zoeken
 • Alle metalen modus is aan te raden wanneer u niet gebruik wilt maken van de discriminatie functie. Erg geschikt op het land en plaatsen waar weinig ijzer afval ligt.
 • De snel modus is uiterst geschikt voor het zoeken op gebieden waar veel ijzer in de grond ligt. Deze zoekmodus heeft een snelle reactietijd waardoor u dicht bij elkaar liggende voorwerpen beter kunt identificeren.
 • De Diep modus is speciaal ontworpen voor het opsporen van relikwieën en andere grote voorwerpen waarbij u de maximale diepte haalt uit de Invenio op grotere voorwerpen.
Archief 
Sla al uw 3D-scan resultaten en screenshots op en kopieer ze naar uw PC. Zo kunt u ten aller tijden uw scans bekijken en analyseren en vergelijken met andere opgeslagen scans. Ook vind u in het archief tutorial video's waarin grotendeels over de Invenio wordt uitgelegd.
 
17 talen 
Engels/Duits/Grieks/Turks/Frans/Italiaans/Russisch/Arabisch/Spaans/Chinees/Perzisch/Bulgaars/Servisch/Roemeens/Nederlands/Portugees/Pools
 
2,4 GHz draadloze verbinding 
De Invenio systeem-box en de detector communiceren draadloos d.m.v. Wifi. Bovendien kunnen de gebruikers (optioneel) de 2.4 GHz draadloze hoofdtelefoon aanschaffen en koppelen met de Invenio. Een kabel hoofdtelefoon is meegeleverd. U bent geen internetverbinding nodig voor de draadloze verbinding tussen de detector en de systeem box, maar de verbinding tussen de systeem box en detector is een wifi verbinding en tevens een snellere verbinding dan bluetooth. 
 
Online firmware-updates
Blijf up-to-date met firmware-updates (via USB op de PC) en haal het maximale uit uw detector
 
Vibratie
Wanneer deze eigenschap actief is, zal de Invenio bij het detecteren van een object trillen in plaats van audiotonen uitzenden, of trillen en audio tezamen gebruiken. De vibratiefunctie is een essentieel kenmerk voor doven en slechthorenden en in een lawaaierige omgeving.
 
LED zaklamp en scherm backlight
De Invenio beschikt over display-verlichting en een zaklamp, die uw scangebied verlicht in donkere omgevingen. 

Invenio standaard en Invenio Pro: Er zijn 2 versies van de Invenio verkrijgbaar. De standaard versie en de Pro-versie. De Pro versie biedt een extra grote zoekspoel voor nog meer diepte en beschikt daarnaast over multifrequentie technologie met 3 zoekfrequenties, 5khz, 14khz en 20khz ideaal indien uw zoekdoelen zeer divers zijn. Een lage zoekfrequenties is beter in staat grote objecten nog dieper te vinden, terwijl de 20khz nauwkeuriger is in het opsporen van zeer kleine objecten. De Standaard Invenio komt met de gebruikelijke en allround 14khz zoekfrequentie. 
TECHNISCHE SPECIFICATIES
 Zoekfrequentie  5kHz, 14kHz en 20kHz
 Techniek  -VLF
 -3D Realtime Smart-technologie
 -Artificial intelligence / Kunstmatige intelligentie
 Type metaaldetector  Motion en non-motion
 Bediening  Digitaal
 Aantal zoekstanden  3 non-Motion zoekmodi:
 • Basic
 • Expert
 • Ground anomalie & holle ruimtes

 3 bewegings zoekmodi:

 • Alle metalen
 • Fast / snel
 • Deep / diep
 Zoekspoel  -INV28 Waterdichte DD 28x18cm zoekspoel
 -INV40 Waterdichte DD 40x35cm zoekspoel
 Gewicht metaaldetector  -Gewicht besturingseenheid: 1.7kg inclusief accu
 -Steel, sensor en zoekspoel: 2.4kg
 Instelbare lengte van de steel  Van 121 tot 152cm instelbaar
 Inschuifbaarheid en vorm van de steel  Zeer makkelijk in te stellen. Een 3-delige, driehoekvormige steel. Ook het in plaats brengen van de sensor is eenvoudig.
 Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht  Nee
 Hoofdtelefoonaansluiting  Ja, een 6,3mm aansluiting
 Ingebouwde draadloze module  Ja, voor de 2,4GHz Green Edition hoofdtelefoon van   Nokta | Makro
 Doelgroep  Gevorderden, professionals, archeologen en schatzoekers
 Type en aantal Batterijen  -Batterij detector:  7.4 V 5400 mAh LiPo

 -Batterij besturingseenheid:  7.4 V 5500 mAh LiPo

 Batterijlevensduur

 -Detector batterijlevensduur:  Ongeveer 9 uren
 -Besturingseenheid batterijlevensduur:  Ongeveer 5 uren

 Batterij indicator afleesbaar  Ja, rechtsonder op het display. Eèn keer de batterij van de Besturingseenheid en daar naast ook van de detector
 Dieptebereik afleesbaar  Ja, tot 1,50m en 1,50m+
 Bodem mineralisatie afleesbaar op het display  Ja, Magnetische Mineralisatie Indicator varieert van 0 tot 99.
 Grondbalans  Ja, automatisch, handmatig en tracking
 Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling)  Ja, van 0 tot 99
 Pinpointfunctie  Ja
 Discriminatie van ongewenste objecten  Ja, zeer nauwkeurig
 Notch filter  Ja, zeer nauwkeurig
 Notch volume  Nee, alleen de ijzervolume is in te stellen
 Object identificatie in audiotonen ( metaalsoortherkenning)  Ja, in 3 tonen waarvan u de toonbreak ook kunt instellen.
 Object identificatie afleesbaar op display ( metaalsoortherkenning)  Ja, bijvoorbeeld hot rocks en de grond wordt getoond door witte en bruine kleuren, ferro-metalen, zoals ijzer, door rood en goud en non-ferro metalen worden aangeduid met gele en groene kleuren. Wanneer een
doel wordt gedetecteerd, zal de cursor naar het voorwerp-ID op de schaal wijzen.
 Nummerieke Object identificatie (zeer n auwkeurig)(metaalsoortherkenning)  Ja, van 0 tot 99
 Herstelsnelheid (reactievermogen)  Zeer snel
 Volumeregeling  Ja, van 0 tot 10. Ook kunt u de toetsen volume instellen.
 Display verlichting  Ja, instelbaar in 11 helderheidsniveaus
 Druktoets achtergrond verlichting  Ja, instelbaar in niveaus
 Zoekspoel verlichting  Ja
 Vibratie als metaaldetectie signaal  Ja, instelbaar in 5 niveaus
 Online software update  Ja
 Frequentie wisselaar  Ja, 5 verschuivingen
 Threshold (achtergrondtoon)  Ja, 1-99
 Bedieningssoftware in verschillende talen  Ja, Engels / Duits / Grieks / Turks / Frans / Italiaans / Russisch / Arabisch / Spaans / Chinees / Perzisch / Bulgaars / Servisch / Roemeens / Nederlands / Portugees / Pools
 Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro)  +/-40 cm
 Maximaal dieptebereik grote objecten  +/- 5m voor grote objecten 
 Geschikt voor gebruik aan waterkant  Ja
 Geschikt voor Waden (geheel onderwater)  Nee
 Geschikt voor Duiken  Nee
 Geschikt voor gemineraliseerde bodems  Ja
 Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee)  Ja
 Geschikt voor goldnugget detectie (Africa,  Australie)  Beperkt
 Overige extra functies  -Magnetische Mineralisatie Indicator varieert van 0 tot 99
 -Beschikt over een IPTU sensor (Integrated Positional Tracking Unit) die ervoor zorgt dat u een perfeste scan maken kan van het begraven voorwerk, welke u kunt opslaan en uitgebreid in 3D weergave kunt analiseren.
 -Beschikt over een 7" 800x480 18 Bit RGB TFT beeldscherm.
 -Gepatenteerde technologie:  Weergave van de vorm, afmetingen van de metalen, weergave van de diepte van de metalen, weergave van ondergrondse ruimtes.

 
 

 

Werksysteem  Embedded Linux System

Graphic Process:  OPEN GL

Sensor:  IPTU (Integrated Positional Tracking Unit)
Invenio Pro
5kHz/14kHz/20kHz

Audio Frequenties:  150Hz - 700Hz adjustable

Toon Break:  Yes


 

 

 

 

 

  

 
LEVERINGSOMVANG 
 

1)  Besturingseenheid
2)  Steel & handvat

3-IPTU sensor

4-INV40 zoek spoel

5-INV28 zoek spoel

6-systeemkast tas

7-riemholster

8-hoofdtelefoon

9-AC oplader

10-autolader

11-USB-kabel

12-beschermhoezen

13-IPTU sensor draagtas

14-Zoekspoel montage set

15-beschermhoes voor de systeemkast

16-Waterproof (IP67) transport koffer

17-Inclusief handleiding, 2 jaar garantie

 
 
 
 

 

Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.